Christmas frenzy

Crăciunul e sărbătoarea mea preferată dintotdeauna. Iubesc atmosfera, cadourile, colindele, timpul petrecut în familie sau cu prietenii. Mi se pare că de Crăciun pur și simplu inspiri pace, cel puțin așa pățesc eu.

Dar zilele premergătoare Crăciunului sunt nebunie. Supermarketurile devin supra-aglomerate, de parcă toți oamenii s-ar trezi dintr-odată că nu mai au mâncare. Orașul devine supra-aglomerat, iar căutatul cadourilor e o nebunie. Cred că în zilele de dinaintea Crăciunului ajung să fie cei mai mulți oameni pe m.p. în magazine, orice fel de magazine.

Și lucrul acesta mă miră în fiecare an, dar adevărul e că fiecare vrea să cumpere cadouri pentru cei dragi, să aibă bunătăți să le pună pe masă și din astea. Și eu mă agit, deci de ce m-aș mira de alții? Păi… în momente ca acesta îmi dau seama că nu sunt chiar așa nebună :)), că am destul de multe în comun cu oamenii.

Mai sunt câteva zile până la Crăciun și când mă gândesc câte mai am de făcut îmi vine să-mi iau câmpii :)). Totuși, înfrunt totul cu stoicism și răbdare pentru că vine Crăciunul și, dacă o să fiu cuminte, poate primesc de la Doamne Doamne un cadou special: zăpadă :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.