Chemarea îngerului

Guillaume Musso – 

Cred ca dintre toate cărțile pe care le-am primit până acum în cadrul campaniei Cartea călătoare a editurii All, Chemarea îngerului mi-a plăcut cel mai mult.

Povestea pornește de la un schimb de telefoane mobile care este, de fapt, lovitura destinului. În aeroportul JFK, doi străini se ciocnesc unul de altul și pleacă fiecare cu telefonul celuilalt. Aflați la mii de kilometri depărtare, Madeline și Jonathan nu se pot abține să nu-și invadeze unul altuia intimitatea, doar pentru a descoperi că un secret din trecut îi leagă.

Indiferent dacă credeți sau nu în destin, povestea este atât de frumoasă, atât de captivantă, încât e greu să lași cartea din mână. Eu am citit-o în 2 zile, atât de mult m-a prins.

Nu pot decât să mulțumesc din nou celor de la ALL pentru această campanie minunată, atât de nouă și de proaspătă, care nu mi-a adus doar cărți extraordinare, ci mi-a făcut cunoștință cu un grup de oameni la fel de pasionați de lectură ca și mine 😀

(poza e luată de pe site-ul All :D)

6 thoughts on “Chemarea îngerului

  1. Oana says:

    Linda, vezi ca azi is 50% reduceri la tot pe all.ro.
    Andra, mor de curioasa si nu mai stiu daca am comandat-o sau nu :)). Oricum o iau eu pana la urma. Cica e in top vanzari azi :).

  2. Pingback: "Chemarea îngerului", cea mai bine vândută noutate din Strada Ficţiunii | ALL Cafe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.