Chef la cămin

E ora 3 aproape, probabil va fi trecut când voi termina de scris, iar eu abia m-am întors acasă. Am fost la Miha în cămin la primul meu chef studențesc în cămin.

Sună freaky, da, dar până acum nu am mai participat niciodată la o asemenea manifestare studențească :P. Asta în condițiile în care sunt deja la master. Am totuși o justificare: eu sunt pui de Timișoara și nu am stat în cămin, nici nu am fost very friendly cu colegele mele căministe. Iar când am avut prieten căminist, nu am avut norocul de a participa la nici un fel de activitate de genul. Deci a fost prima mea experiență de chef căminist :P.

Trebuie să recunosc că am fost destul de sceptică. Eu nu sunt genul care să danseze de față cu toată lumea, când becul e aprins și toți se pot holba. Mie îmi place să dansez, dar în discotecă, în cluburi. Să fie întuneric :D. Sunt puțin mai timidă în faza asta :P.

Dar să trecem la cheful propriu-zis. Au fost câteva aspecte memorabile pentru mine:

  1. Nu credeam că într-o cameră de cămin pot încăpea peste 15 persoane, dar se pare că este mai încăpătoare decât am presupus eu
  2. Studenții beau foarte mult la chefuri (nu generalizez pentru că știu sigur că nu beau tot timpu, cel puțin nu fetele mele :P)
  3. Mongolian (cocktail/shot învățat de Miha în Ukraina) e destul de bun, dar complicat de făcut – un strat de cola, un strat de bere și un strat de vodka. Băuturile se pun straturi cu ajutorul unei lingurițe. Dacă vreți vă explic mai multe ulterior.
  4. Studenţii ascultă muzică populară la chefurile lor!!!!!!!!!!!! (mare surpriză)

Eu una nu am dansat, din motive enumerate mai sus, dar m-am simțit foarte bine. Am povestit cu fetele, am analizat oamenii, le-am făcut poze și am băut suc pentru că, după 2 Mongolian, nu era sănătos să mai beau :P.

Cheful în cămin a fost super, iar fetele par foarte deschise la ideea de a mai face unu cât de curând. Pe mine m-au declarat deja de-a casei, tot ce lipsește e să-mi repartizeze un pat și să-mi duc niște pijamale la ele. Deci e clar că sunt invitată la următoarea petrecere. Singura problemă e să fiu în Timi :P.

Dacă stați în cămin, trebuie să faceți măcar o dată un chef în cămin. Andra vă recomandă :D.

One thought on “Chef la cămin

  1. adizzy says:

    happy for u pentru primul chef in camin 🙂 eu nu mai vreau chefuri :)) in anu 1 am avut cat pentru toata viata :)) bine bine, nu as refuza unul..si da se asculta muzica populara si se mai danseaza hora si pe hol 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.