Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu a adus Gucci în Timișoara

centrul oftalmologic prof. dr. munteanu

Da, eu, Andra Maria Costa, am participat la primul meu eveniment Gucci. Vă dați seama? Da, a fost o prezentare de ochelari de soare într-unul dintre cele mai noi centre oftalmologice din Timișoara, nu pe un catwalk, dar chiar și așa m-am bucurat maxim de invitație și am așteptat cu nerăbdare evenimentul. Astfel, într-o frumoasă după-amiază de vară, alături de prietenele mele, am fost dive pe catwalk în timp ce ne plimbam prin Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu și admiram cele mai noi modele de ochelari de soare din colecția Gucci 2019.

Gucci baby

Gucci este unul dintre brandurile pe care toată lumea le cunoaște și pe care cam toată lumea le vrea :))). Să nu ne ascundem după deget aici. Toți oamenii care își cumpără cureaua cu G-urile încâlcite între ele sau tricourile cu scrisul ce se vede din avion vor ca toți oamenii care îi văd purtându-le să știe că poartă Gucci. E o chestie de statut și toată lumea o știe.

Așa gândeam până am ajuns la evenimentul organizat de Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu când treaba cu statutul a fost mai mult decât evidentă, adică nu ai avea cum să nu vezi asta, dar am văzut și altceva. Am văzut atenția la detalii, am văzut grija pentru client, am văzut calitatea. Produsele Gucci trebuie să se ridice la un anumit standard și acesta este adevărul. Am admirat zeci de perechi de ochelari de soare și nu am găsit nici un cusur la ei. De la modul în care erau aplicate pietrele la lentile, totul era absolut perfect, iar prețul pe măsură.

centrul oftalmologic prof. dr. munteanu

Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu

În momentul în care am primit invitația și am aflat că Centrul Oftalmologic se găsește în incinta fostului club Le Cinema am fost foarte intrigată. Nu mai fusesem niciodată aici, dar mi se părea extrem de straniu să deschizi un centru medical într-un fost club. Totuși, locația s-a dovedit mai multe decât suficient de fancy pentru Gucci.

După ușile discrete ne aștepta un centru medical pe care l-ai putea găsi cu ușurință în oricare dintre marile orașe occidentale. Cabinete ultra moderne, o zonă de recepție ce te lasă cu gura căscată datorită peretelui verde semnat Carpathian Moss, un candelabru de toată frumusețea, lift de sticlă și, pentru relaxare, în caz că ai nevoie, o terasă exterioară. Ce anume ai putea să ceri mai mult? Dacă nici aceasta nu este atenție pentru client, nu știu ce este.

centrul oftalmologic prof. dr. munteanu

The sunnies

Totuși, să trecem la motivul pentru care am ajuns să vizitez Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu: ochelarii Gucci. Atât cei de soare, cât și cei de vedere, mi-au plăcut la nebunie. Bugetul nu îmi permite momentan, dar când o va face, în mod clar voi achiziționa câteva dintre modelele lor. Mi-au plăcut ochelarii mari, cu un aer vintage. Mi-au plăcut micile bijuterii exclusiviste, ce clar nu au nici o treabă cu ochelarii de vedere, dar cu care ai fi senzație la orice eveniment sau dacă te-ai plimba pur și simplu pe stradă. Mai mult, după cum mi-a mărturisit tipul de la Gucci, sunt perfecți pentru a fi purtat în club. Dar mai bine nu mă mai gândesc la ei pentru că mă doare sufletul :))).

Cireașa de pe tortul prezentării a fost reprezentată de două perechi de ochelari de soare super exclusiviste. Adică atât de exclusiviste încât nu mai există nicăieri în România, iar în lume sunt doar o sută de perechi în cazul unuia dintre modele și 300 în cazul celuilalt. Vă dați seama că erau puși sub un clopot de sticlă, protejați mai ceva ca trandafirul Bestiei. Iar ca și preț… să spunem doar că nu aș fi avut curajul să pun mâna pe ei dacă erau afară :))).

centrul oftalmologic prof. dr. munteanu

The squad

Unul dintre motivele pentru care m-am distrat maxim la acest eveniment a fost că am avut ocazia să probez minunații ochelari împreuna cu prietenele mele. Ne-am prostit, am băut prosecco și am făcut o grămadă de poze. Am râs, l-am așteptat pe Cătălin Botezatul, iar ele au dat interviu pentru Kanal D. A fost genul acela de după-amiază absolut perfectă în care toată lumea era super fancy și, fără să depunem prea mult efort, ne puteam simți exact ca în Sex and the City, caz în care eu aș fi fost Samantha, după cum a decretat Estela :))).

Genul acesta de momente sunt foarte utile pentru că mă scot din filmul meu în care îmi vine să stau numai cu Flavius :D. Pentru că și el are nevoie de o pauză, iar eu am nevoie de girl time. Și cine face girl time mai bine decât Gucci, might I ask? :))) Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu în colaborare cu Gucci :))). That is who :P.

centrul oftalmologic prof. dr. munteanu

The look

Și pentru că am decis (azi) să mă concentrez mai mult pe partea de fashion, hai să vă spun ce am purtat la eveniment. Pentru că știam că treaba va fi fashion, am mers pe un look de inspirație 50s, cu o fustă plisată de la HolaTombabe (pe care sigur ați mai văzut-o pentru că o ADOR) și o cămașă masculină. La ele am adăugat prețiosul meu colier de la Swarovski pentru o notă extra fancy care să meargă cu ochelarii, o gentuță vintage și o pereche de sandale cu talpă ortopedică pentru că știți că nu sunt tocmai prietenă cu pantofii cu toc. All in all, mi-a plăcut foarte mult ținuta mea și s-a potrivit cam cu toți ochelarii :))). Gucci pare făcut pentru mine, ce să mai spun? 😀

Mulțumirile

Nu puteam încheia articolul fără să îi mulțumesc special Lianei Marin pentru invitație și celor de la Centrul Oftalmologic Prof. Dr. Munteanu pentru găzduire. Sunt sigură că timișorenii se vor bucura din plin de acest centru de ultimă generație de care, sinceră să fiu, cam avea nevoie :D.

Și acum vine întrebarea: ce părere aveți voi despre Gucci? Accesorii sau piese vestimentare, ce preferați? Sau la ce visați? Aștept comentariile voastre.

Untold 2018

P.S. Pentru mai multe informații cu privire la serviciile Centrului Oftalmologic nu ezitați să le scrieți pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Fii primul care citește fiecare articol
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!