Ce aștept de la 2019?

2019

Deja am făcut vreo 3 liste cu proiecte și planuri pentru 2019. Am umplut pagini de agende cu dorințe. De la produse palpabile pe care mi le doresc la idei de evenimente pe care vreau să le văd devenind realitate. Dar acum… stând în fața calculatorului… cu Matthew McConaughey alergând după Kate Hudson pe fundal… îmi dau seama că nu prea am așteptări de la 2019. Am foarte mari așteptări de la mine. Dar anul… nu prea are ce să facă el. Pentru că eu sunt cea care trebuie să facă treaba, până la urmă…

Am spus de nenumărate ori că 2018 a fost unul dintre cei mai buni ani. Au fost dificultăți, dar în esența lui a fost minunat. Și m-am schimbat atât de mult… încât nu am cum să nu am emoții. Pentru că ceea ce îmi doresc să duc la bun sfârșit în 2019 va presupune un efort și mai mare din partea mea. Ceea ce îmi doresc va însemna ca eu să fiu mai organizată (ceea ce nu sunt întotdeauna), va însemna ca eu să nu mă dau bătută (ceea ce obișnuiesc să mai fac) și va însemna să am parte și de ceva susținere (ceea ce nu depinde deloc de mine, iar asta face lucrurile și mai complicate).

2019

Cu toate acestea, nu mă tem! Pentru că astăzi, mai mult decât oricând, am încredere în puterile mele. Și da, sigur mă voi plânge ocazional :D, sigur voi avea momente de restriște :))), dar știu că mă voi descurca. Pentru că am cel puțin 5 oameni pe care știu că mă pot baza atunci când simt că lucrurile nu merg exact cum aș vrea eu.

Cumpărături

Vă spuneam că am o listă de shopping și voi începe cu ea pentru că este cea mai simplă.

Principalul lucru pe care doresc să îl achiziționăm în 2019 este o casă a noastră. Știu că este complicat. Știu că este extrem de costisitor. Am făcut prospectul pieței. Dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, al băncilor din România, familiei și economiilor, sper ca anul acesta să avem un spațiu numai al nostru. Cred că nimic nu îmi doresc mai mult.

Apoi ar mai fi câteva chestiuțe mai vanitoase și personale. Aici includ:

  • 12 piese de designer/artisan român, câte una pentru fiecare lună a anului :D.
  • Un aparat din ăla drăguț de făcut bucle SINGUR!!! Am tot văzut și chiar mi-ar plăcea unul. Pentru că a trecut ceva timp de când nu mi-am mai făcut bucle și mi-e cam dor. Plus că mi se pare că sunt tot mai boring atunci când vine vorba despre hairstyling. Bine că am investit în pălării în 2018 :)))
  • Tommy de la Pandora… sau măcar planeta lui :D… sau orice de la Pandora practic :)))
  • Oxford shoes, pe care nu credeam că mi-i voi dori vreodată, dar se pare că se mai întâmplă și miracole.
  • Un album mare în care să pun toate pozele pe care le-am adunat în ultimii ani de pe unde am fost :))

Și ar mai fi o bormașină și niște felinare, dar ele nu sunt vanitoase, doar necesare pentru decoruri viitoare :D.

Bineînțeles, lista e deschisă. Sigur nu voi achiziționa doar acestea în 2019. Sunt un cumpărător compulsiv, dar încerc să mă tratez :D.

2019

Proiecte

La acest capitol, nu aș vrea să dau prea mult din casă pentru că nu vreau să mă grăbesc. Ceea ce pot să vă spun este că am proiecte și pe partea de SweetLime și pe partea de blog și pe partea de Artisans d.Amour. Ideea e că 2018 mi-a deschis ochii din multe puncte de vedere cu privire la nevoile diferitelor comunități din Timișoara. Și am o grămadă de idei pe care deja le port de câțiva ani și vreau să le aduc la viață în 2019. Am mai spus asta? Se poate, dar îmi doresc foarte tare și de-asta mă repet :D.

Evident că November Notes 4 este top of the list. Dacă ediția din 2018 m-a învățat ceva acel lucru este că November Notes este un proiect care merge, pe care oamenii îl vor și îl așteaptă. Deci în 2019 trebuie să fie mega WOW!!!

În plus, în 2019 vreau să mă concentrez pe aspectul blogului meu. Vreau de foarte mult timp un layout nou. Nu îmi mai place de nici un fel cum arată. E pur și simplu boring! Și dacă pe mine mă plictisește, nu pot să nu mă întreb cum de îl mai citiți voi. În plus, anul acesta Blogu lu Andra sărbătorește 10 ani și sincer vă spun că aș cam face un party pentru a marca evenimentul :))). Dar acest lucru trebuie gândit și planificat în amănunt.

2019

Și cam atât pot să vă spun pentru moment :))). Projects loading…

Călătorii

Ah… subiectul meu preferat :))). Să vă spun că deja plecăm la Arieșeni într-o săptămână și puțin? Dap! Pentru că nu putem sta acasă, pur și simplu :))). Deci anul acesta va fi la fel de călător.

Acum, principala plecare va fi luna de miere. Încă nu vă dau multe detalii, dar vă pot asigura că va fi WOW. Suntem plecați în mai, pentru 16 zile, far, far away. Sper doar să stăm ok cu internetul ca să vă pot ține la curent cu situația în timp cât mai real :D.

Deși lumea crede că nu vom mai pleca nicăieri după luna de miere, trebuie să mărturisesc că noi avem alte planuri. Ne-ar plăcea mult o nouă ședință foto, la un an după căsătorie :D. Iar trecerea dintre ani vrem în mod clar să o sărbătorim ÎNTR-O ALTĂ ȚARĂ. Cum vom face toate acestea? Cu zâmbetul pe buze și multă chibzuință :)))).

2019

În rest, Sibiu pentru Fashion Week obligatoriu și Cluj pentru Untold. Nu se poate altfel. Și așteptăm să vedem pe unde ne mai poartă anul :P. Să sperăm că în Portugalia, finally :))).

Instagram

De ce are categorie specială? Pentru că vreau să fac 365dayschallenge. Adică să postez zilnic anul acesta. Habar nu am cum o să îmi iasă. Va fi complicat mai ales atunci când vom fi plecați, sunt conștientă, dar îmi doresc tare de tot chestia asta. Și na, am niște cifre în minte, dar nu vi le spun acum pentru că nu prea are rost :P. Vorbim la finalul anului despre ele :))).

2019

Alte cele

Oare ce ar mai fi? Am tot zis că voi face mai multe filmulețe din călătorii și cred că a venit momentul să nu mă mai fofilez și să nu mai fiu o leneșă. Cochetez cu ideea de podcast de la Webstock de anul trecut, dar și el a rămas undeva la periferia conștinței. Sper ca în 2019 să apară și în realitate :))).

Și cam atât pot să vă spun acum. Lung și vag. Oribil. Dar așa a fost să fie :))). Și ca să nu vă plictisiți am asezonat articolul cu ceva imagini din Parâng :))).

2019
Always take a look at the bigger picture…
2019
Keep your eye on the ball! :)))
2019
Enjoy the little things!

Untold 2018

2 thoughts on “Ce aștept de la 2019?

  1. ianca says:

    Planul tau suna foarte bine, Andra, si misterios pe alocuri – abia astept sa vad ce pui la cale. 😀 Multa bafta and I’ll follow you closely! :)) :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.