Ce am învățat din blogging

Cred că m-am plictisit deja să aud de la oameni care habar nu au cu ce se mănâncă bloggingul că blogul meu, de fapt blogurile mele sunt o pierdere de timp. De parcă ar fi problema lor cu ce îmi ocup eu timpul.

Dar adevărul este că am stat și m-am gândit foarte mult și am ajuns la concluzia că am învățat o grămadă de când am blog. Am învățat să am răbdare. Sunt mai disciplinată. Și am un spațiu al meu unde să îmi las mintea să zboare. Am câștigat și chestii mai practice, chiar dacă nu o grămadă de bani. Iar de când am Living la vida pinka am învățat să văd viața altfel. Sunt mult mai atentă la detalii. Sunt mult mai atentă la cum se îmbracă oamenii. Caut tot felul de evenimente la care să merg. Vreau să descopăr locuri noi, să experimentez chestii noi.

Și poate cel mai important, am prins curaj. Experimentez mai mult și cu hainele mele. Sunt mult mai deschisă când vine vorba de vorbit cu oamenii. Caut mereu colaborări și oportunități. Am chiar și cărți de vizită :D. Cine ar fi zis că eu o să am vreodată cărți de vizită? :)))

Deci din blogging am învățat foarte multe. Și îmi place la nebunie ceea ce fac. So haters gonna hate, I’m just gonna keep doing my thing :D.

2 thoughts on “Ce am învățat din blogging

  1. PETRE says:

    Eu ieri am renuntat la un prieten vechi care imi producea doar suferinta prin smecheria si inteligenta lui, este al doilea. ce pot sa iti urez? oricum logica medicala este ca daca ai o tumoare dureroasa ar fi bine sa o elimini din corpul tau!
    tu mergi cu privirea inainte ca sa vezi cand cineva iti pune piedici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.