Cartea nasoaselor – GIVEAWAY

Cartea Nasoaselor

Cand Andreea mi-a propus sa ma alatur proiectului de promovare pentru Cartea nasoaselor, primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut pe Goodreads. Daca un volum nu exista acolo, pentru mine ridica multe semne de intrebare. Si, cu toate ca este o carte romaneasca de povesti destinata in primul rand copiilor (cel putin in aparenta), am gasit-o imediat, cu un rating de 4,6 stele.

Inca nu am aruncat decat o privire peste Cartea nasoaselor, dar mi se pare extrem de interesanta si abia astept sa o citesc. Stiu ca trebuie sa ma pun pe treaba pentru ca vineri, 27 ianuarie, libraria timisoreana La Doua Bufnite a pregatit o seara speciala alaturi de Alexandra Rusu, cea care a adus cititorilor aceasta povesteLa acest eveniment, ce incepe la ora 18:00, sunt invitati toti timisorenii pasinati de lectura, pentru a pune intrebari si a afla detalii picante.

Dar stati, pentru ca mai am o surpriza! Organizatorii sunt foarte generosi si trei cititori pot adauga la colectie un exemplar cu dedicatie din Cartea nasoaselorUnul dintre acestea poate fi castigat chiar aici, pe Blogu’ lu’ Andra. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa raspundeti la una dintre cele mai importante intrebari ale secolului:

Cât de importantă este frumusețea exterioară astăzi?

Raspunsul trebuie sa vina pana joi, la ora 12, cand spunem stop vot si alegem castigatorul prin random.org. Daca sunteti din Timisoara, veti fi invitati cordial sa va ridicati premiul in cadrul evenimentului de vineri, din libraria La doua bufnite. Daca nu sunteti din Timisoara, puteti sta linistiti pentru ca eu personal voi avea grija sa va trimit premiul, deci va puteti inscrie cu toata increderea :D.

Si pentru ca nu pot sa va las fara sa va povestesc despre ce e vorba mai exact in carte, am apelat tot la Goodreads, prietenul meu de nadejde. Acolo desprierea spune cam asa:

„Această carte fermecătoare a apărut doar pentru a-i contrazice pe cei care cred că nu se mai scriu basme şi poveşti în ziua de astăzi. Prinţese, Feţi-Frumoşi, castele şi palate, tot arsenalul poveştilor de demult, e completat de internet, avioane sau concursuri de frumuseţe prezentate de Megastaruri într-un basm modern, o carte de aventuri sau o fabulă cu tâlc. Motanul Maurizio Furlini e povestitorul, plin de aroganţă şi lăudărăşenie, ce vă face cunoscute aventurile sale de consilier plătit regeşte şi vă dezvăluie cum cele trei prinţele din Regatului de Ditai-Nasul vor ajunge să înţeleagă câtă frumuseţe şi perfecţiune trebuie să dezvăluie un nas. Povestea plină de umor a Alexandrei Rusu este însoțită de ilustrațiile special realizate pentru această carte de Loreta Isac.”

Spor la citit!

Untold 2018

9 thoughts on “Cartea nasoaselor – GIVEAWAY

 1. Adriana says:

  Desi tuturor ne place sa credeam ca nu frumusetea exterioara e totul in ziua de astazi adevarul e ca fizicul e primul ce ne atrage privirea la o persoana. Caracterul si sufletul din pacate se afla pe locul al doilea, stim cu totii asta. Ceea ce ar trebui noi sa realizam e ca frumusetea e trecatoare si comoara unui om se afla tot timpul in interiorul sau.

 2. Degan Daria says:

  Din punctul meu de vedere nu este așa importantă frumusețea exterioară , ea crează o impresie despre om la prima vedere ,dar omul poate fii cu totul altfel în suflet .Unii oameni cred că ce este la exterior este mai important decât ce este în interio

 3. Adriana Pinter says:

  Inca o Adriană la aparat ?. Frumusetea asta e relativa ?. In ziua de azi conteaza prea mult frumusetea exterioara si prea putin cea interioara, din pacate ( parerea mea). Totusi, sunt increzatoare ca nu toti vedem la fel frumusetea si ca exista si oameni ( chiar daca mai putini) care acorda o sansa si frumusetii interioare…care e mult mai frumoasă ?
  Bineinteles, putem fi frumosi si-n interior si-n exterior in acelasi timp ?.
  Andra, spor la tot ce mesteresti in continuare ?

 4. Peşterean Adriana-Laura says:

  Frumusețea exterioară este „un tablou” accesibil vizual. Fiind de prim impact, uşor de sesizat de către cei din jur şi o formă de contur a tot ceea ce înseamnă trup şi sentimentele ce îl guvernează, consider ca este foarte importantă…. deşi de sine stătătoare, această frumusețe este doar o „formă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.