Carla’s Dreams

blogu lu andra

După cum vă spuneam acum câteva zile, la deschiderea noului complex Cinema City din Shopping City Timișoara am avut ocazia să îi ascult în concert live, pentru prima dată, pe cei de la Carla’s Dreams. Evident că nu îmi erau necunoscuți. Nu locuiesc în codru. Am ascultat deja de mii de ori Eroina, iar Cum ne noi îmi aduce doar amintiri plăcute :))). Dar, până acum, pur și simplu s-a nimerit să ne nimerim în același loc :D.

Vreau să vă spun că am fost foarte impresionată de reprezentația lor.

Băieții ăștia chiar au talent. Au cântat la instrumente, totul a fost live și au făcut super atmosferă. Mi-a plăcut la nebunie că ne-au lăsat pe noi să cântăm partea Deliei din Cum ne noi. Am cântat până m-a durut gâtul :)))). Mi-a plăcut și că au cântat și alte melodii decât cele super date la radio. Preferata mea a fost Născut în Moldova, un fel de melodie manifest.

Cum au fost o surpriză atât de plăcută, am transmis în direct vreo 3 melodii pe pagina de facebook a blogului (adică aici) și, ceea ce mi s-a părut super drăguț, a doua zi ei mi-au dat like :D. Am fost super entuziasmată când am văzut. Cred că sunt cei mai fan friendly artiști ever ^.^

Abia aștept următorul lor concert în Timișoara. Dacă o să fiu în oraș, sigur nu o să lipsesc. Și dacă nu o să fiu… păi o să fac tot posibilul să fiu :)))). Deci, dragii mei, dacă aveți ocazia să participați la un concert al băieților, nu îl ratați. Merită!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Photo credits: Corina Dușan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.