Când te aștepți mai puțin

E ciudat cum uneori persoane la care te aștepți mai puțin sau evenimentele pe care le privești cel mai sceptic, ajung nu doar să-ți depășească așteptările, dar și să te facă să privești cu alți ochi totul.

Și oare poți măsura cât de tare te-ai distrat la un chef în funcție de cât de mult te ține febra musculară dup-aia? :))

Pentru că dacă e așa, eu m-am distrat genial vineri. Nu are rost să mint și să spun că mă așteptam la asta :)). Dar, mă bucur din tot sufletul că m-am înșelat. Nici măcar febra musculară pe care încă o am și care cred că o să mă mai țină o vreme nu îmi strică buna-dispoziție. Nu țin minte când am mai dansat atât de mult ultima dată. Și vai, de ce nu pot merge la chefuri din astea în fiecare weekend? :)) Oare aș rezista? Sau mi-ar ceda pur și simplu picioarele? Picioarele sau portofelul, încă nu sunt sigură care ar ceda mai întâi :))).

Acestea fiind spuse, eu am învățat ceva weekendul ăsta. Fiți atenți:

1. Lasă prejudecățile de-o parte. Nu are rost să-ți încarci creieru’ cu tot felul de idei despre un eveniment. Până nu ești acolo să vezi ce și cum, tot ce faci e să speculezi aiurea. Ca să nu mai zicem că riști să te încarci cu energie negativă când nu e cazul sau, mai rău, să fii super dezamăgit când lucrurile nu ies cum vroiai.

2. People will surprise you. Da, e imposibil să nu o facă. Cel mai bine e să te aștepți la orice… cu zâmbetul pe buze. Așa ai șanse mai mari ca surpriza să fie plăcută :)).

3. Take nothing for granted. Nush cum să traduc asta în românește ca să nu sune aiurea :)). Ideea e să nu crezi despre nimic că e definitiv. Nici iubirile, nici dușmăniile, nici nimic ce e nimic pe lumea asta.

4. Dacă nu e abso-absolut necesar sa ști un lucru, nu întreba. 

Și nu mai știu ce vroiam să vă spun :)). Știu că sunt datoare cu niște poze, dar am avut altele pe cap :P. Și acum, off I go :))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.