Când ieşim din criză?

Întoarcerea de la Hațeg m-a adus înapoi și la realitatea zilelor noastre și înapoi la știrile de zi cu zi.

Realitatea zilelor noastre este cel puțin tristă. Guvenanții noștrii taie cât pot, oamenii o duc din ce în ce mai rău, spun sondajele pe care nu mai știm dacă să le credem sau nu, și o să ieșim din criză în 2012. :)) adică ieșirea din criză vine odată cu sfârșitul lumii, dacă e să o luăm după oameni mai paranoici :P.

Azi am auzit ultima găseslniță a Guvernului Boc III: alocații diferențiate. Copiii vor fi împărțiți în 2 categorii, cei cu părinți mai „bogați” (cu ghilimelele de rigoare pentru că cine știe care va fi standardul lor pentru bogați :P) și cei săraci. Cei cu părinții bogați nu vor mai primi alocație pentru că nu au nevoie, nu? Doar părinții lor fac suficient de mulți bani cât să-și întrețină copilul și să mai plătească și la stat toate taxele și impozitele impuse. Și sunt sigură că acei copii săraci, nu vor primi o alocație dublă. Probabil li se vor mări un pic alocațiile, iar restul va intra în buzunarul statului, că doar aleșii noștrii trebuie să-și primească salariile.

Ce contează că ni s-a promis că vor fi mai puțini parlamentari, deci mai puține salarii ale lor? Pentru că pe asta s-a bazat campania actualului președinte, pentru asta a fost ales, nu?

Acum, întrebarea de bază, dragii mei cititori: când credeți că ieșim din criză?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.