#călătoreștecumine

#calatorestecumine

Se întâmpla la November Notes 3.0 să mă reîntâlnesc cu Ivo Bobal și să aflu că, undeva prin 2015, a pus la cale un super proiect ce s-a finalizat cu un film documentar. Și evident că am fost instant curioasă de rezultatul plimbărilor prin țară a 4 motocicliști al căror GPS era setat de social media. Așa că atunci când Ivo și Liliana au propus să organizăm o vizionare a filmului în Timișoara, înainte ca el să aterizeze pe internet, am răspuns Daaaaa!!!! cu tot entuziasmul din lume. Și așa am ajuns, într-o frumoasă seară de luni, la Ambasada, pentru a vedea #călătoreștecumine.

Povestea

4 motocicliști

17 zile

3160 km

1000+ propuneri de destinații

300- km pe zi

1 premiu național

11 premii internaționale

România all inclusive!

Cred că este cel mai frumos rezumat pe care l-am făcut vreodată :D.

#calatorestecumine

#călătoreștecumine comments by Andra

Să spun că mi-a plăcut #călătoreștecumine este extrem de puțin. Este unul dintre cele mai faine proiecte pe care am avut norocul să le văd materializate pe un ecran mai mare. De la idee, la echipă, la locurile în care au ajuns, mi-a plăcut tot. Și mi s-a părut extrem de inspirațional faptul că peste tot pe unde au mers au găsit oameni care să îi ajute. Mi s-a părut genial faptul că indiferent de dificultățile pe care le-au întâmpinat, nu s-au dat bătuți și au dus treaba până la capăt. Adică… eu nu știu dacă aș fi stat să mă plouă și să mă bată vântul pe drumurile patriei.

Cum este România în #călătoreștecumine? Frumoasă! Extrem de frumoasă. Și eu am văzut aproape toate locurile pe care le-au văzut ei, deci pot spune că știu first hand ce țară minunată avem. Dar și dificilă. Pentru că infrastructura este cum este, circulatul pe drumurile patriei nu este chiar floare la ureche. Și dacă eu mă plângeam cu mașina, acum mi-e clar că pe motor este și mai complicat.

#calatorestecumine

Un alt aspect care mi-a plăcut a fost implicarea comunității cumotorul.ro în proiect. Fără ei, nu cred că avea cum să ducă Ivo la bun sfârșit treaba. Pentru că era treaba lor să vină cu idei de destinații. Și sincer vă spun că mi-ar plăcea cândva, cumva, să fac și eu un experiment de genul acesta. Să merg unde mă duce vântul sau social media, în acest caz. Să plec de acasă fără să știu unde urmează să dorm mâine. Deși… la cât sunt eu de control freak… nu știu cât de confortabilă aș fi în această situație :))). Dar viața înseamnă să mai și ieși din zona de confort.

Vă dați seama câte posibilități ne oferă această lume virtuală? Și cât de mult a rămas, totuși, ancorat în realitate? Până la urmă există un echilibru, oricât de mult ne-am teme că vom ajunge să trăim doar în Internet Land.

Și da, după #călătoreștecumine mi-am dat seama că în 2019 trebuie să mă mobilizez și să investesc în echipamente ce vor face blogul mai atractiv din punct de vedere vizual. Pentru că e simplu să faci poze și să filmezi cu telefonul, dar nu este suficient. Și în al 10-lea an de viață bloggeristică vreau mai mult!

#calatorestecumine

Acestea fiind spuse…

Nota mea pentru #călătorestecumine este 10!

Aș vrea să felicit echipa pentru toată munca lor. Ați făcut o treabă minunată! Și aș vrea să vă asigur că în momentul în care aterizează pe internet, voi avea grijă să îl distribui, astfel încât să poată fi vizionat de cât mai multă lume.

Voi ce documentare faine ați mai văzut?

#calatorestecumine

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.