Beautyville makeover: Back 2 pink

beautyville

Little did I know, cu doar o săptămână în urmă, că aveam să revin la roz atât de ușor și într-o manieră atât de profi, într-un centru de înfrumusețare nou-nouț și frumos, din Timișoara. Dar Moș Crăciun lucrează pe căi misterioase, așa că în momentul în care cei de la Beautyville m-au invitat să le descopăr salonul nu am putut decât să accept cu entuziasm invitația. Mai ales când am aflat că Adriana, cea care urma să fie hairstylistul meu, este specialistă în vopsitul părului în roz.

beautyville

Prima impresie

A fost prima mea vizită la Beautyville și trebuie să vă spun că mi-a plăcut ce am găsit aici. Centrul de înfrumusețare este situat în clădirea Medicis din Timișoara, adică o clădire nouă, care face impresie de la bun început.

În ciuda grijilor mele, am găsit imediat loc de parcare deoarece Beautyville asigură gratuit această facilitate pentru clienții săi. Și chiar dacă nu știam exact unde în clădire trebuie să ajung, peste tot am avut parte de săgeți care să îmi indice direcția pe care trebuie să o urmez. A fost super, ce mai. Și am întârziat doar 5 minute :)))).

Sincer, Beautyville mi se pare unul dintre cele mai faine saloane în care am fost până acum. Nu sunt eu expertă și nici nu umblu în cele mai fancy locuri, însă nu am cum să nu apreciez zona de recepție, super spațioasă și comfortabilă sau faptul că mi s-a luat geaca pufoasă și a fost dusă la garderobă, astfel încât să nu îmi mai fac griji pentru ea. Remarci genul acesta de detalii indiferent că ai mai avut sau nu de-a face cu ele până acum și clar te impresionează.

beautyville

Adriana și ale sale mâini magice

Ca și în cazul Beautyville, de Adriana mi-a plăcut de cum am văzut-o. Are ceva aparte, cu care m-am identificat. Iar în momentul în care m-a întrebat Cam cât de roz vrei să fie părul tău? Așa? și mi-a arătat cel mai roz păr de pe planetă. Dar nu gen baby pink/rose… nu, nu… un fucsia de o turbăciune extremă, am știut că am ajuns unde trebuie. Și evident că răspunsul meu a fost Da, așa!

Bun.

Acum, încercând să țin părțile tehnice la minimum, deși pe mine mă fascinează, vreau să vă spun că pentru a ajunge la minunata culoare pe care o visam a fost nevoie de două etape:

Etapa 1: vopsirea rădăcinilor și uniformizarea culorii

Genul de culoare super sintetică ce îmi place nu apare ca prin minune. Părul trebuie să fie decolorat în prealabil sau super blond. Din fericire, eu l-am vopsit blond de atât de multe ori încât decolorarea era inutilă. În plus, părul meu reacționează super bine la blond, adică se deschide foarte ușor, ceea ce Adriana a aflat din poveștile mele, deci a combinat acolo chestii, a făcut o magie și mi-a vopsit doar rădăcinile.

beautyville

După 20 de minute la ceva aparat care stimulează pigmentarea părului, urmat de spălat și uscat, am ajuns la o culoare absolut superbă. Mi-am și făcut poză în acest stadiu intermediar pentru că mi-a plăcut la nebunie. Și dacă aș fi vrut ceva mai cuminte și mai potolit, ar fi fost culoarea ideală. Într-un fel, chiar mi-a părut rău să renunț la ea. Dar trebuia. Pink must prevail!

Etapa 2: nuanțarea și șuvițele

Pentru ca nuanțatorul să țină mai mult, este indicat să fie aplicat pe părul uscat. Așa m-a învățat Adriana și așa procedam și eu, instinctiv, acasă. Deci am stat cuminte și am așteptat să îmi aplice nuanțatorul fără amoniac (mirosea absolut genial) pe tot părul. Și pentru un efect wow, nu mi-a aplicat doar roz pur și simplu, ci mi-a făcut și ceva șuvițe mov astfel încât să am niște super reflexe.

După alte 30 de minute în care eu am citit cuminte, a venit timpul pentru spălare.

Adriana a îndepărtat nuanțatorul cu apă, însă nu a mai șamponat părul deoarece se pare că nuanțatorul continuă să se fixeze și este bine să îi dai câteva zile. Eu nu făceam acest lucru acasă, dar mă gândeam că este util de menționat în caz că vreți să experimentați acasă. Probabil de-asta și scrie pe toate punguțele NU SPĂLAȚI CU ȘAMPON DUPĂ APLICARE! Poate ar trebui să mai și ascult data viitoare :))).

Once you go PINK, you never go back!

Vă dați seama că în momentul în care m-am așezat pe scaun, cu prosopul pe păr, abia așteptam să îl dau cât colo. Voiam să văd culoaaaarea. Și da, era mega wow. Până și ud era wow.

Totuși, înainte de uscare era nevoie să mă tund. Vă povesteam aici că îmi place maxim noua mea freză bob și m-am acomodat perfect cu părul mai scurt. În plus, încă mai am vârfuri ce au nevoie de regenerare, deci trebuie tăiate :))). Așa că evident că m-am tuns pentru că la tot mixul de chestii pe care le fac zilnic am adăugat și vitaminele de la Kristen hair, iar părul îmi crescuse destul de mult. Poate după ce voi ajunge la un nivel în care vârfurile nu mai sunt așa varză, pot merge pe un bob ceva mai lung. Momentant, însă, I love it. Și combinat cu pălăriile pe care ador să le port arată pur și simplu mortal.

În momentul în care Adriana a terminat întregul proces de uscare și stilizare al părului eram complet îndrăgostită de mine :))). Îmi venea să sar prin salon. Să mă pup cu oglinda. Apucături din astea de om complet satisfăcut de felul în care arată :))).

Bineînțeles că am încercat, pe cât posibil, să păstrez o aparență de normalitate. Cât a ieșit, nu aș putea spune :)))), dar vă pot asigura că Adriana nu s-a speriat de mine :D.

Dacă e decembrie, sunt cadouri

Și dacă eu am avut parte de așa o experiență minunată, de ce nu ați avea și voi parte? În colaborare cu cei de la Beautyville am pentru voi:

UN COD DE REDUCERE DE 10% pentru ORICARE DINTRE SERVICIILE BEAUTYVILLE.

Tot ce trebuie să faceți este să vedeți de ce serviciu aveți nevoie accesând pagina lor de Facebook (aici), să vă faceți o programare și să spuneți codul promoțional ANDRA10 atunci când faceți rezervarea astfel încât ei să știe cine i-a recomandat.

Simplu, nu?

Pentru tuns și vopsit, eu o recomand clar pe Adriana. Este cea mai faină. Însă din ceea ce am văzut eu, toată lumea este super friendly și super bine pregătită.

Cam asta ar fi pentru azi. Știu că este deja joi, dar așa e decembrie. Acum trebuie să fug (again), dar deseară, în vlogmas puteți studia întregul proces de vopsire :D.

Untold 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.