Back to blogging

Ştiu, am fost foarte absentă în ultimul timp, dar din nu ştiu ce motiv, luna asta a fost deosebit de haotică, iar de săptămâna care tocmai a trecut, săptămâna cu ziua mea, nici nu mai vorbesc :))). Abia am ajuns pe acasă, ce să mai zic de stat pe comp. Norocum meu a fost telefonul pentru că aşa am reuşit să păstrez legătura cu Facebookul :P.

Dar să ne întoarcem la cele de bază: am împlinit 26 de ani. Vă vine să credeţi? Dacă ziua mea am primit-o cu entuziasm pentru că a însemnat o sumedenie de cadouri, dintre care încă mai trebuie să primesc pentru că nu m-am întâlnit cu toată lumea :P, trecerea ei m-a lăsat cu o sumedenie de gânduri de analizat.

Am 26 de ani. 26!!! Nici nu îmi vine să cred. Nu mă simt de 26 de ani. Nu arăt de 26 de ani. Nici măcar nu mă port de 26 de ani. Şi în nici un caz nu sunt unde mă vedeam eu la 26 de ani. Da, dacă urmam planul stabilit în copilărie, acum trebuia să fiu fost măritată şi să aştept primul meu copil. Cumva, însă, viaţa mi-a cam deviat planul. Şi uită-mă la 26 de ani încă imatură, abia angajată (nu am nici măcar un an de muncă, deci pot spune asta), încă singură (şi ce e mai grav, din punctul lui mami de vedere, fără nici o dorinţă de a-mi găsi un iubit), plângându-mi puţin de milă că nu pot să mai stau vara la Sălaş şi visând la cai verzi pe pereţi când ar trebui să-mi vină mintea la cap.

Iar ceea ce e mai trist e că lumea nu înţelege că pentru mine 26-le ăla e doar un număr. La fel de bine aş putea să am 18 ani la cum mă simt eu :))). Îmi place libertatea mea. Îmi place să pot face ce vreau, să nu îmi facă nimeni programul, nici să nu îmi reproşeze că plec şi vin prea des. Îmi place că pot avea prieteni băieţi fără să trebuiască să explic de 1000 de ori că suntem doar prieteni. Îmi place că am timp pentru mine, pentru citit, pentru blog, pentru prietenele mele (cât de cât) sau pur şi simplu ca să dorm.

Şi până la urmă, eu trăiesc cu convingerea că fiecare are un rol în viaţa asta. Încă nu ştiu care e al meu, dar sunt deschisă asupra tuturor posibilităţilor :)).

În final, ca să terminăm pe o notă cât mai veselă, vreau să vedeţi câteva dintre cadourile mele :))

inel
Inelul de la tata
cadouri
Alte cadouri de la tata 😀

 

cadouri
De la mami si Alina
cadouri
De la colegele mele

 

cadouri
Secret :)))

Cam astea sunt cele fotografiate. Eu zic că e destul de bine :)). Dacă mai primesc, vă mai ţin la curent :P.

P.S. Am uitat să vă spun, cheful de ziua mea a fost super tare. Beer-pong rulz!!!! :)))

One thought on “Back to blogging

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.