Atelier Laura Chirita – Christmas Sales Party

laura chirita

O cunosc pe Laura Chirita de ceva timp, am si scris despre ea (aici si aici), imi place la nebunie ceea ce creaza, deci cand am auzit ca organizeaza un christmas sales party am stiut ca nu voi lipsi.

La ce ma asteptam?

Sa intru in atelier si sa ma uit la haine. Sa povestim putin. Si la ceva reduceri acolo, dar nu prea multe. Ca sa nu mai spun ca nu ma asteptam sa fie prea multe haine.

laura chirita

Ce am gasit?

O gramada de chestii super cute. Mai multe fete ce povesteau de parca se stiau de cand lumea. Un makeup corner (unde m-a sclipicit si pe mine Denisa :D). Multe prajiturici super bune, majoritate raw vegan (preferatele mele au fost briosele cu ciocolata). Tricouri perfecte pentru iubitorii de animale, mai ales de pisici. Super reduceri! Si foarte multa voie buna.

De fapt, a fost atat de fain incat chiar am cumparat un cadou special pentru o fashionista :D. Abia astept sa vad ce spune despre el. Evident ca am incercat cate ceva :D. Si abia astept sa vedeti (soooooon) ce am achizitionat special pentru Craciun 😀

laura chirita

De ce Laura Chirita?

De cand am ajuns sa o cunosc pe Laura Chirita mi-am dat seama ca o sa tinem legatura. Imi place maxim ceea ce face. Imi place viziunea ei. Imi place ca face chestii diferite, care nu se gasesc in magazine. Da, hainele de genul acesta sunt ceva mai scumpe, dar merita. De ce sa fii la fel ca toata lumea cand poti fi diferit? In plus, mi se pare obligatoriu sa incurajam manifestarile de genul acesta. Nu suntem la inchisoare, nici indoctrinati, sa purtam toti aceleasi chestii. Deci de ce sa nu preferam creatiile originale?

Bine, eu oricum am o afinitate pentru piesele de genul acesta, deci nu trebuie să vă mirați :))).

Si pentru ca este foarte tarziu si mai am multe de facut, as vrea sa ii multumesc Laurei pentru o dupa-amiaza minunata!

P.S. Daca sunteti curioase sa vedeti alte creatii semnate Laura Chirita, va invit pe pagina ei.

laura chirita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.