Aquaman

Aquaman

Am așteptat atâââât de mult să văd Aquaman… poate mai mult decât pe Moș Crăciun :))). Bine, glumesc! Dar cam la fel de mult :D. De ce? Pentru că Jason Momoa arată într-un mare fel. Și superficialitatea din mine nu poate rămâne rece la un astfel de monument sculptural de bărbat :))). Așa că nu pot decât să le mulțumesc celor de la Cinema City pentru frumosul cadou.

Acum să intrăm în pită, cum s-ar spune :D.

Povestea

Cred că toată lumea știe povestea. Îți cam dai seama de ea din trailer, nu e chiar rocket science. Dar o să vă fac totuși un foarte scurt rezumat: Regina Atlantidei fuge de acasă, se îndrăgostește de un pământean, face un copil cu el și se întoarce în ținutul său pentru a-i proteja. După 20 de ani, Arthur trebuie să se întoarcă în Atlantida pentru a-și cere dreptul la tron și a-l împiedica pe fratele său Orm să distrugă pământul. 

Simplu până acum, nu? Să trecem la comentarii :D.

Aquaman comments by Andra

De unde să încep? Păi este mai mult decât evident că principalul punct de atracție al acestui film a fost Jason Momoa. Atuurile lui fizice sunt puse în evidență cât de des se poate. Personalitatea lui clar și-a pus amprenta asupra anumitor replici. Iar carisma sa este beyond dreamy. Fetelor, chiar dacă nu vă plac filmele de acțiune, trebuie să vedeți Aquaman. Dacă ar ieși așa ceva din Marea Neagră, m-aș muta la Constanța. M-aș face marinar. O să vă caut și o imagine care să vă explice exact despre ce vorbesc :))). Cert este că arată prea bine Jason Momoa. Prea bine!

În altă ordine de idei, nu mă așteptam să o descopăr pe Nicole Kidman în postură de regină badass a Atlantidei. Nu a avut cine știe ce rol, dar tot a fost o chestie mișto. Amber Heard arată mortal roșcată. Și chiar se potrivește cu Jason Momoa. Deși eu voiam ca el să se combine cu Wonderwoman. Dar acum nu reușesc să îmi dau seama care este cronologia exactă între filmul acesta și Justice League. Sper să mă ajute Flavius să descifrez misterul după ce îl vede… poate chiar la cinema… nu m-ar deranja să îl mai văd o dată :))).

Am fost șocată să îl descopăr pe Willem Dafoe în rol pozitiv. Pentru că eu numai în roluri negative mi-l amintesc, în special ca și Goblin într-unul dintre filmele Spiderman. Cât despre Dolph Lundgren, nici nu l-am recunoscut roșcat :)))) =)))). Adică mi se părea mie că arată cunoscut, dar nu mi-am dat seama cine era exact. Cam așa captivată eram de Jason Momoa :))) =))).

În ceea ce privește imaginea atât de mult lăudată, adevărul este că toate camerele Imax și-au făcut datoria cu vârf și îndesat. Vizualul este genial. Cu mențiunea cârcotașă că aduce puțin cu Pandora din Avatar. Cu toate acestea, modul în care au creat ținutul subacvatic nu poate fi numit decât genial!

Și dacă e să continuăm panta cârcotașă, aș putea spune că pentru mine și scena luptei cam aducea cu Lord of the Rings. Iar monstrul lor părea copilul ciudat făcut de Godzila cu Kraken :))) =))). Dar la fazele astea sunt eu cârcotașă :D. Filmul este foarte fain și chiar merită văzut. Durează 2 ore jumate, dar nici nu simți cum trece timpul. Acțiunea este above and beyond!

Am ajuns la momentul adevărului, nu?

Nota mea pentru Aquaman este 10 cu Jason Momoa :))

Vă așteptați la altceva? Sincer, nu cred!

Știu că vine Crăciunul și toate cele, dar vă sfătuiesc să nu ratați Aquaman în Imax pentru că este o experiență de zile mari. Și cum abia de azi intră în cinema, dacă ați terminat cu cumpărăturile și toate cele, aveți timp berechet!

Eu mă pregătesc de plecat la Hațeg pentru că trebuie să fac braduuuuul!

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.