Am înfrumusețat baia cu ajutorul Posterstore

posterstore în baia noastră

Nu am fost niciodată adepta pereților complet albi. Mi se par lipsiți de personalitate indiferent de camera din casă despre care vorbim. Cu toate acestea, în momentul în care ne-am mutat a trebuit să duc mici lupte cu Flavius pentru a include tablouri în decorul casei noastre. Lui nu îi plăceau de nici o culoare, eu le adoram, calea de mijloc părea extrem de departe, mai ales în baie unde aveam ditamai peretele, pe care eu visam plante curgătoare, iar Flavius visa să îl lase așa cum era. Din fericire, lucrurile s-au schimbat în momentul în care cei de la posterstore.com/ro mi-au propus o colaborare ce implica posibilitatea de a alege orice îmi doream de pe site-ul lor.

Cine sunt cei de la Posterstore?

Posterstore.com/ro este un magazin online ce are o colecție absolut impresionantă de imagini pe care le poți transforma în cele mai cool tablouri pentru casa ta sau a cuiva drag. Poți alege din mii de peisaje, citate inspiraționale, ilustrații, postere vintage și nu numai. Practic orice îți dorești și orice domeniu te pasionează are o secțiune dedicată aici.

Pe lângă postere, Posterstore îți oferă și o gamă variată de rame de foarte bună calitate (spun asta din experiență), ce vin în toate mărimile în care sunt disponibile posterele, dar și într-o mare varietate de culori. Și, cireașa de pe tort, site-ul are o secțiune inspirațională dedicată pereților de tip galerie de unde să te inspiri în caz că nu știi exact ce îți dorești pentru casa ta. Ce ai putea să ceri mai mult?

posterele de la posterstore

Ce îmi doream eu?

Încă din momentul în care cei de la Posterstore m-au contactat am știut exact ce anume îmi doresc: să dau viață băii noastre mari. Ea oricum a fost gândită încă de la început cu un vibe așa mai de jungle. De-asta e neagră. De-asta lavoarele sunt negre cu ceva dungi albe, ce te duc cu gândul la junglă. De-asta dulapurile sunt din bambus și robinetele au un aer ușor vintage. În capul meu, totul mergea cu ideea de junglă, dar ceva lipsea. Ce anume? Vegetația, evident!

De ce? Dintr-un motiv foarte practic: prea puțină lumină. Deși baia este destul de mare, avem un geam minuscul pe care abia intră lumina. Drept urmare, nici una dintre plantele pe care le avem momentan în casă nu este suficient de înaltă pentru a se bucura de această lumină, iar Flavius nu este foarte încântat de ideea de a pune plante curgătoare pe perete. Așa că visul meu de junglă luxuriantă a cam murit din fașă, după care a reînviat când mă așteptam mai puțin :))).

mood

Deci când am început să sondez posterstore.com știam exact ce caut: imagini de junglă. Ceva într-un verde închis, poate cu animale. Clar 2 sau 3 postere pentru că 1 ar fi fost prea puțin, iar pentru ele rame negre, care să meargă cu ceea ce exista deja în baie. Mi-a fost extrem de greu să mă hotărăsc datorită numărului mare de posibilăți, dar, într-un final, după lungi consultări cu Flavius, eu am ales un tucan maiestuos pentru că mi se părea că aduce o pată de culoare specifică junglei, iar el a ales o imagine cu un om și doi bivoli care inspiră o liniște foarte specifică soțului meu.

Pe lângă aceste 2 postere, am mai găsit și un poster foarte fain cu niște elefanți la apus care se potrivește de minune în dormitor, cu femeia mea africană, deci l-am comandat fără să stau prea mult pe gânduri. Încă nu a ajuns pe perete, dar nici femeia africană nu are ramă, deci e timp pentru toate.

posterstore în dormitor

Cum arată baia acum?

Absolut genial, evident. Adevărul este că tablourile chiar pot schimba o încăpere dacă sunt alese așa cum trebuie. Și da, încă mai cred că avem nevoie și de două plante vii ca să fie exact așa cum îmi doream baia, dar suntem, în mod clar, pe drumul cel bun. Până și Flavius s-a convins că tablourile sunt un atuu în baia noastră.

Dacă vă întrebați ce a fost în capul meu când am pus tablourile în baie, vreau să vă asigur că nu am înnebunit. În primul rând, baia noastră este foarte uscată tot timpul, fie vară sau iarnă. În al doilea rând, posterele de la Posterstore sunt imprimate pe o hârtie destul de groasă și de rezistentă, deci am încredere că nu se vor deteriora în baie. În al treilea și ultimul rând, rama pe care am ales-o este realizată dintr-un lemn ce pare tratat, deci clar va rezista oriunde o punem, iar partea transparentă, de protecție este dintr-un fel de plexiglas care nu se sparge și nu transpiră. Deci dacă nu puneam posterele acestea în baie, ce ar fi trebuit să pun: tablouri în ulei?

posterstore în baie

În concluzie, mulțumesc, posterstore.com/ro pentru că m-ați ajutat cu acest makeover. Sper că acest articol va servi și altora de exemplu în ceea ce privește amenajarea zonelor mai puțin tipice ale casei. Și pentru că ei sunt niște super drăguți, mi-au mai oferit și un cod de reducere pentru voi. Ca să treceți rapid de la vorbe la fapte folosiți codul bloguluandra35* și comandați azi posterele favorite. Apoi arătați-mi cum ați decorat casa utilizându-le. Sunt sigură că a ieșit ceva super cool.

Untold 2018

*Codul de reducere bloguluandra35 oferă 35% reducere la toate posterele cu excepția celor din categoria Selection. Codul nu se poate combina cu alte promoții, nu este valabil pentru rame și poate fi folosit până în 9 august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.