Ai răbdare

M-am săturat să aud asta. Dintre toate defectele mele, lipsa răbdării este cel care o scoate pe mami cel mai tare din sărite. Şi tot timpu’ îmi zice că ar trebui să am mai multă răbdare. De parcă asta ar ajuta cu ceva sau ar schimba cumva lucrurile.

Şi până la urmă de ce ar trebui să am mai multă răbdare? De ce ar trebui să stau liniştită şi să rabd când o funcţionară inaptă are nevoie de 5 minute pentru fiecare om de la coadă, pentru ceva ce poate fi făcut într-un minut? De ce ar trebui să am răbdare la cozile din trafic, ce se formează doar pentru că infrastructura noastră e horror? Şi mai ales, de ce trebuie să am eu răbdare cu oameni care nu vor să fie mai buni sau se complac în tot felul de situaţii cretine?

Nu! Nu vreau să am răbdare. Trăim în secolul vitezei? Păi să văd viteză. Oamenii să se mişte mai cu talent. Fiecare să îşi facă treaba repede şi bine. Şi evolve, people! Pentru că dacă sunteţi troglodiţi refuz să am răbdare cu voi, să aştept cuminte să vă vină mintea la cap. Mi se pare inutil şi imposibil.

Dacă nici măcar timpul nu mai are răbdare cu oamenii, de ce aş avea eu? Iar momentele rare de calm suprem nu se pun la socoteală. Eu chiar nu am răbdare :)))

One thought on “Ai răbdare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.