500 days of Summer

Nu mai știu ce m-a determinat să mă uit la filmul acesta și, deși nu s-a terminat cum aș fi vrut eu, nu o să uit niciodată începutul: This is a story of boy meets girl. But this is not a love story. 

Am fost foarte intrigată de ideea asta. Cum adică nu e o love story? Până la urmă m-am lămurit și, cu toate că nu a avut finalul la care mă așteptam, mi-a plăcut mult de tot ideea filmului: sunt oameni care vin în viața noastră ca să ne-o schimbe complet. Și de la fiecare persoană întâlnită, dacă vrem, putem învăța ceva.

Filmul spune povestea unei fete care nu crede în dragoste. Însă când El o vede, se îndrăgostește iremediabial. Relația lor e plină de suișuri și coborâșuri, iar viața Ei se schimbă pentru totdeauna. El i-o schimbă. 

Totuși, una e să învățăm ce e iubirea și cu totul altceva să o simțim. 

Filmul nu are o acțiune liniară și la început m-a disperat chestia asta, dar apoi mi-am dat seama că e mult mai drăguț așa. Pentru că până la urmă, relațiile înseamnă momente. Și momentele sunt văzute într-un fel când ești head over heels și cu totul altfel când le analizezi critic după ce relația se termină.

E mult adevăr în 500 days of Summer. Și cel mai mare… orice ar fi, viața merge mai departe.

Sper că tot ce am povestit eu aici v-a convins să vă uitați pentru că e un film chiar drăguț și tipul e mega cute și joacă foarte fain. Joseph Gordon-Levitt îl cheamă (în caz că vă spune ceva :)))

3 thoughts on “500 days of Summer

  1. Alice says:

    Salut!!
    Cred de cativa ani buni vreau sa vad filmul asta…Intai am vrut sa-l vad la recomandarea cuiva dar nu am reusit, apoi cand am citit mai multe despre el am avut dubii si zic, lasa, altadata. Apoi am uitat de el si tot asa…Dar sa stii ca o sa ma uit la el pana la urma, s-ar putea sa gasesc ceva in el..cine stie :).

  2. Loryloo says:

    Il am si eu in calculator si chiar planuiesc sa il vad zilele acestea. M-au convins multe imagini cu scene si replici din film, vazute pe diverse site-uri.
    Dupa cate citesc si la tine aici, simt ca o sa merite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.