17 Comments

 1. Miha

  Provocarea mea se adreseaza atat mie cat si tie…. Fara ciocolata! Si fara sa trisezi – te urmaresc pe insta 😋

 2. Hehe, faină idee de la Toma, chiar înainte să citesc că-l menționezi, chiar la el m-am gândit. Acum… eu nu sunt o persoană cu multe idei creative sau nebunatice, dar aș zice așa:
  1. să încerci vreun sport extrem (poate fi tiroliana, power-fan jumping, bungee, deltaplan etc.)
  2. să citești minim 15 cărți
  3. să te gândești la un obicei pe care ai vrea să-l schimbi / îmbunătățești, și să îți faci un plan pentru el. 😛

  Spoooor! Și la mulți ani în avans 🙂

  • Multumesc pentru provocari, imi plac foarte mult. Tiroliana deja am incercat, dar mi-ar placea foarte mult sa ma dau cu parapanta si mi-am tot propus sa fac asta. Se incadreaza? Cartile probabil o sa fie ceva mai multe pentru ca de obicei incerc sa ma motivez sa citesc mai mult :))). Cea mai grea mi se pare partea cu obiceiul, dar o sa ma gandesc si la asta. Te mai astept pe la mine :*

 3. Hehe, mă bucur să văd că se răspândesc provocările, a fost foarte fun pentru mine ^_^

  Înainte să-ți lansez provocarea, am un sfat care mi-ar fi prins bine și mie: Apucă-te din timp. Nici nu știi cum fuge timpul!

  Acestea fiind spuse, provocarea mea pentru tine este următoarea:

  No Complain Week – 7 zile consecutive în care să nu te plângi

  Ideea e așa: îți pui o brățară la mână, sau orice vrei tu să îți reamintească de provocare. Dacă te plângi de ceva (orice!) muți brățara/obiectul pe cealaltă mână. Scopul este să-l ții 7 zile pe o mână.

  Clar vor fi lucruri care te-ar enerva în mod normal, dar dacă de exemplu un chelner îți arunca mâncarea pe masă, în loc să o pună frumos și să-ți zâmbească, nu ai voie să te plângi și că ce neserios e. Nope, reacția ar trebui să fie „Oare ce i s-a întâmplat de se comportă așa? Oare un client anterior s-a purtat urât cu el? Grea meserie asta”.

  You get the idea 😀

 4. Eu am făcut atletism și iubesc alergarea, așa că provocarea mea e legată de acest lucru: până pe 26 iunie 2018, să reușești să alergi cel puțin 5 kilometri într-un concurs. Fie că e vorba de The Color Run, o ștafetă într-un triathlon sau orice altceva, important e să faci asta. Și deși o să muncești mult până când o să reușești să alergi 5 kilometri (pentru toți e greu la început), după ce o să faci asta îți garantez că te vei simți de parcă tocmai ai cucerit lumea. 😀

 5. În primul rând, La mulți ani “sistah”!

  Provocarea mea e ca timp de o săptămână să faci/ încerci câte un lucru nou în fiecare zi, fie că e vorba de un fel de mâncare, o activitate, un loc în care n-ai mai fost sau orice altceva, ideea e ca trebuie să fie outside your comfort zone. Și într-una din zile trebuie musai să redesenezi în stilul tău și cu mâinile tale portretul pe care ți l-am făcut eu.

  Have fuuuuun! 😊

 6. Corina

  Sooo…. after a long thinking and aprofundation on this #challange (p.s. it was a challange for me too) I got the ideea to put you dive your hair blue so… now I’m waiting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.