Work and travel

Astăzi eram la școală și am dat iar peste un afiș Work and Travel. Și cum sunt destul de obișnuită cu ele, nu pot zice că m-a mirat, dar mi-a rămas în cap sloganul, pe care nu l-am mai remarcat până acum: Choose a flag and pack your bag! (să nu mi-o luați în nume de rău, dar o să-l și traduc: Alege un steag și fă-ți bagajul! – nu sună la fel de catchy în română, dar asta e :P)

Pare așa de simplu când o zic: choose a flag and pack your bag… pare cel mai simplu lucru din lume. Numai că nu e chiar așa. Pentru că nu te duci să te plimbi, ci să muncești. Și da, poate 2 săptămâni o să te și plimbi, dar 3 luni muncești și mult.

3 ani de facultate și 2 ani (aproape) de master m-am lovit de posterele de la work and travel și chiar am cochetat cu ideea, dar (întotdeauna există un DAR) nu am dus-o niciodată la bun sfârșit. De ce? Probabil nu sunt suficient de curajoasă. Cât am putut am amânat faza cu maturizatul și sunt sigură că 3 luni de muncă în America nu ar fi fost deloc benefice intențiilor mele :)). Eu sunt mai… mămoasă. Și nu e vorba numai de mami. E Timișoara, e Sălașul, e mama Șerica și Alina și toți oamenii pe care îi știu și îi iubesc. Nu aș putea să fiu niciodată departe de ei așa mult timp (cel puțin până în momentul de față nu am putut).

La mine „choose a flag and pack your bag!” merge dacă e vorba de… 2 săptămâni max. Nu am nimic cu programul Work and Travel. Chiar cunosc oameni care au mers cu Work and Travel și au fost super mulțumiți. Au văzut o grămadă de chestii grozave și s-au maturizat mult. Dar nu e pentru mine.

Bineînțeles că aș vizita America, dar atât, aș vizita-o. Pentru voi, cei mai curajoși, choose a flag and pack your bag! Noi, restu, așteptăm salarii și vacanțe :))… sau să ne maturizăm de tot :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

În 10 ani de blogging am învățat 10 lecții prețioase care sigur te vor inspira.
Descoperă-le în primul meu ebook!
Descarcă gratuit ebook-ul
"Pierdută în blogosferă"