Vei fi acolo?

– Guillaume Musso – 

După cum am menționat deja, vacanța asta am fost foarte prolifică la capitolul lectură. Am citit nici mai mult nici mai puțin de 4 cărți și cred că e destul de evident că o să fac câte o recenzie pentru fiecare dintre ele :D.

Vei fi acolo? a fost prima carte pe care am citit-o în vacanță. Am primit-o de la o prietenă care a primit-o în cadrul campaniei vALLuntar (vă mai amintiți sigur de ea :P). Am început să o citesc de fapt la Timișoara, dar nu am avut timp ca să mă ocup de ea pe îndelete.

Drept urmare, în primul weekend când am ajuns la Sălaș (weekendul sechestrării, având în vedere că mama Șerica m-a ținut mai mult pe lângă ea :)) ), am devorat-o.

Vei fi acolo? este povestea imposibilului. Ce ați face dacă ați avea ocazia să schimbați lucrul pe care-l regretați cel mai mult la viața voastră? Ați avea curajul să vă îndreptați greșelile sau ați prefera să rămâneți cu regretul? Lui Elliot, eroul cărți, i se oferă ocazia de a-și îndeplini o singură dorință arzătoare. Dacă va profita pentru a-și schimba viața… trebuie să citiți ca să aflați.

Mie cartea mi-a plăcut, nu pot spune că nu, dar m-a și enervat puțin  sfârșitul. Dacă eu aș fi scris cartea, clar s-ar fi terminat altfel. După părerea mea, Elliot a fost un prost chiar și a 2-a oară, dar, din nou, asta e doar părerea mea. Deci, dacă citiți cartea, vă rog să-mi spuneți vouă cum vi s-a părut. În rest, e ușor de citit și destul de captivantă… chiar te pune puțin pe gânduri. V-o recomand din suflet.

(poza e luată de la all :D)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.