Top 10 locuri pe care le-am vizitat în 2011

După cum am spus ieri, 2011 a fost un an al călătoriilor pentru mine, așa că am hotărât să fac un top cu locurile pe care le-am văzut. Mi-a fost greu să fac un top pentru că fiecare loc a fost special și deosebit și mi-a plăcut enorm de mult.

So, here goes:

10. Sebeș – de fapt o piscină de lângă Sebeș pe care eu am numit-o Piscina Raiului :)).

9. Hajduszoboszlo – adică Aqua Palace. E nevoie să spun mai mult? :))

8. Arieșeni – a ajuns să fie stațiunea mea de iarnă preferată. Nu știu de ce îmi place așa de mult, dar o ador :D.

7. Valea Dinozaurilor – este lângă Hațeg, nu găsești dinozauri, dar drumul este absolut super, spectaculor și fascinant.

6. Budapesta – mi-a plăcut enorm, e un oraș superb, dar am vizitat-o în ianuarie nu și nu am putut să mă bucur de ea cum ar fi trebuit așa că o nouă vizită este necesară :P.

5. Olanda – nu pot spune un loc exact, deși Amsterdam mi-a plăcut mult, pentru că am străbătut țara aia micuță de la nord la sud și mi-a plăcut toată. Singurul meu regret e că nu erau lalele pentru că era martie. Probabil dacă erau lalele era mai sus în top.

4. Maramureș – mi-am dorit atât de mult să vizitez Maramureșul și nu m-a dezamăgit. Și cred că a fost frumos în mod special pentru că l-am văzut toamna care e magică aici, în special la Rohia.

3. Marea Neagră – pe care am văzut-o din mai multe locuri, pe care o iubesc, indiferent dacă sunt la Cap Aurora, la Mamaia sau în Bulgaria la Constantin și Elena. Mă surprinde mereu și vară de vară parcă mă cheamă la ea. O ador!!!!

2. Groapele – e o vale, lângă Sălaș, la care e greu de ajuns pentru că e pe vârful unui munte (de fapt e extrem de greu de ajuns), dar merită din plin pentru că de acolo vezi toată Țara Hațegului. Aș putea să vorbesc despre ea ore în șir și nu aș putea să o descriu cum trebuie. E o frumusețe care trebuie văzută.

1. Danemarca, indiscutabil. Cred că cel mai mult din ce am văzut aici mi-a plăcut Legoland, apoi Copenhaga și ultimul Aarhus. Probabil mi-a plăcut atât de mult și pentru că Linda e un ghid genial :)).

Cam asta e. Au mai fost și alte locuri frumoase și tot ce pot face e să sper că anul care vine va fi mai prolific :)).

 

2 thoughts on “Top 10 locuri pe care le-am vizitat în 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.