Three to see in Brașov

Brașovul este orașul meu de suflet. M-aș muta aici fără prea multă părere de rău chiar mâine. Da, sunt conștientă că îl și idealizez puțin pentru că aici vin doar pentru distracție. Totuși, asta nu mă împiedică să vă povestesc despre trei localuri care mi-au picat cu tronc.

Glaze Haze

blogu lu andra

Glaze Haze este chiar pe intrarea pe Strada Mureșenilor și este raiul gogoșilor. De când am văzut vitrina am știut că îmi va plăcea la nebunie aici. A fost un fel de dragoste la prima vedere și cel mai dificil a fost să aleg ce fel de gogoașă vreau :)))). Până la urmă am mers pe ciocolată și vișine și am fost foarte mulțumită de alegerea mea. Însă și mai mult mi-a plăcut ciocolata caldă. Super bună și cu un ambalaj extra cute.

Haze Glaze este locul perfect pentru turiștii ce se pregătesc să colinde orașul și au nevoie de ceva cald care să le furnizeze enegie.

blogu lu andra

blogu lu andra

Caprice

blogu lu andra

Caprice este locul în care o să mă întorc de fiecare dată în Brașov. Este o cofetărie micuță, tot pe strada Mureșenilor, doar că după Piața Sfatului, unde se vinde cea mai bună înghețată artizanală pe care am avut vreodată norocul să o gust. Prima oară când am fost aici am încercat înghețată de lavandă, apoi de trandafiri, iar cu această ocazie pe cea de violete, dar și de zmeură pentru că asta a ales Flavius :))). Singurul meu regret este că nu am putut gusta din toate, însă vor mai fi cu siguranță excursii la Brașov și sigur va mai fi Caprice.

În plus, aici mai găsiți și ciocolată belgiană super bună, pe care noi evident că am încercat-o (să nu mă pârâți la tata :))) pentru că ne place, ce să facem? 😀

blogu lu andra

blogu lu andra

The Home

blogu lu andra

Acest local Flavius l-a detectat și pot spune că a făcut o super descoperire. The Home este un local perfect. Totul este bio, decorul este genial, liniștea și pacea sunt la ele acasă, iar servirea este impecabilă. De când ne-am așezat la masă am fost întâmpinați cu apă aromatizată cu mentă și castraveți, am primit sugestii cu privire la ce să consumăm, iar produsele s-au dovedit extraordinare.

Am ales fiecare alt tip de ceai și am fost extrem de surprinși să descoperim că deși nu avea colorații tipici, nu era deloc deficitar la capitolul gust. În plus, am mai mancat si o brioșă super bună, de te lingeai pe degete. A fost așa de cute totul la The Home, că nu ne mai venea să plecăm.

blogu lu andra

blogu lu andra

De fapt așa este Brașovul, un oraș de poveste cu localuri mici și pline de povești, în căsuțe drăguțe, la poalele munților… nici nu e de mirare că este cel mai vizitat oraș din România.

Voi l-ați văzut?

Pupici!

One thought on “Three to see in Brașov

  1. Pingback: Dor de Brasov | Blogu' lu' Andra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.