The Transporter Refueled

Sa vad filmul acesta nu prea era pe lista mea de prioritati, dar asa s-a nimerit si nu mi-a parut rau. A fost maxima actiune, noul Frank este dreamy de-a dreptul :))), iar noul Audi este masina visurilor mele practi :D. Tipele erau cam urate, dar pentru mine asta conta prea putin.

Sa nu credeti ca este cine stie ce film intelectual pentru ca nu are nici o treaba cu asa ceva. Insa este filmul perfect de actiune exploziva, usor si captivant, care sa te tina in priza, dar si sa te scoata din monotonia oricarei dupa-amieze.

Povestea:

Noul Frank se ocupa tot cu transportul si are cateva reguli foarte clare, insa in momentul in care accepta sa faca afaceri cu Anna realizeaza ca regulile sunt valabile doar atunci cand toata lumea tine cont de ele. Insa, dupa cum bine se stie, hell has no fury like a woman scorn, iar genul acesta de femei nu tin cont de reguli cand vine vorba de a obtine ceea ce-si doresc. Deci Frank trebuie sa se adapteze si porneste intr-o cursa contra cronometru din care ar putea sa nu scape cu viata.

Daca inca nu v-am convins, o sa mai mentionez ca in acest film Jason Statham a fost inlocuit cu mult mai tanarul Ed Skrein, care insa a pastrat accentul englezesc si vocea misterioasa, precum si predispozitia spre lupta corp la corp :D.

2 thoughts on “The Transporter Refueled

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.