The Prestige

Dacă nu ar fi fost Oana, nu aş fi văzut niciodată filmul acesta… şi ar fi fost chiar trist. 

The Prestige spune povestea competiţiei dintre doi magicieni, interpretaţi de Christian Bale şi Hugh Jackman. Cei doi sunt la început parteneri, însă o tragedie îi transformă în rivali, iar competiţia devine atât de acerbă încât cei doi sunt dispuşi să sacrifice orice pentru a câştiga.

Acţiunea este foarte rapidă şi lucrurile se precipită de la un moment la altul. Nici măcar nu îţi dai seama când a trecut timpul. Iar explicaţia e pur şi simplu WOW!!!

E primul film în care nu ştiu cu cine să ţin. E primul film în care nu mi-e drag de Hugh Jackman. Şi chiar nu mi-am dat seama dacă bătrânul ştia sau nu care era faza.

Nu ţin minte ce alte filme cu magicieni am mai văzut, însă filmul acesta m-a surprins pentru că prezintă o situaţie cu totul inedită. Personajul lui Christian Bale face unele alegeri pe care eu nu aş fi fost în stare să le fac. Sacrifică atât de multe pentru visul lui şi până la urmă… eu nu sunt sigură că merită. Dar rămâne să vedeţi şi voi, după care poate mă lămuriţi că nu e prea mult sau că a meritat.

2 thoughts on “The Prestige

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.