The magicians

Norocul meu cu Flavius că îmi mai găsește câte un serial  nou de vizionat pentru că altfel aș fi în pom:))).

Că acest film e un fel de Harry Potter on crack e partea a doua :D. Și cum se mai bazează și pe o carte (pe care vreau să o citesc NEAPĂRAT), deja nu are rost să vă mai povestesc despre nivelul meu de încântare.

Asta nu înseamnă că descrierea o să se oprească aici. Stați liniștiți,

Filmul este cam așa: Quentin este un adolescent neînțeles obsedat de o serie de cărți a căror acțiune se desfășoară în ținutul magic Fillory. Nimic nu pare la locul lui până când ajunge la Brakebills, universitatea de magie. În momentul în care ajunge aici, totul pare să se îndrepte pentru Quentin, până când, din oglindă, apare un om molie care începe să facă ravagii, iar destinul pare să rezerve mai multe surprize pentru eroul nostru.

The magicians are doar un sezon în prezent, care numără 13 episoade și este un film fain dacă nu sunteți sensibili la sânge, sex și chestii scârboase :))). Quentin este un ciudat și mie nu îmi prea place de el pentru că pare plecat din lumea asta :D. În schimb îmi plac maxim celelalte personaje.

Ce nu mi-a plăcut la film este că acțiunea este o idee… fracționată cumva. Mi se pare că încearcă să dezvolte mai multe planuri de acțiune și nu prea finalizează nici unul. Ba mai mult, finalul sezonului te lasă în ditamai pomul, de îți vine să spargi laptopul. De-asta și vreau să citesc toată seria… deși, dacă Game of thrones m-a învățat ceva, filmele o cam iau pe altă cărare decât cărțile.

All in all, este un serial destul de captivant și cu suficiente răsturnări de situație cât să merite atenția voastră. Dar nu trebuie să mă credeți pe cuvânt. Aruncați o privire peste trailer aici și o să vă convingeți.

Pupici!

P.S. Elliot și Margot sunt preferații mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.