Sunny Sunday

blogu lu andra

Duminica asta aveam cu totii nevoie de relaxare dupa o saptamana plina la munca, prelungita cu o sambata muncitoare. Asa ca am decis sa mergem la Mako pentru ca mami este mega fana si inainte eram si noi (ca sa nu mai spunem ca este si super aproape de Timisoara).

Am spus ca eram pentru ca intre timp am mai ajuns si prin alte water parkuri si ne-am dat seama ca se poate si mult mai bine. Dar poate nu ar fi fost nici o problema daca nu observam micile degradari de la Mako de care nu s-a mai ocupat nimeni. Stiu ca poate o sa par putin hateritza, insa eu am inceput sa merg la Mako de cand era proaspat renovat si nu am cum sa nu observ ca acum pare putin cam neingrijit. Si daca ar fi chestii minore, poate nu as spune nimic, insa unele aspecte sunt foarte vizibile, mai ales la bazine exterioare.

O sa trec peste asta pentru ca nu vreau sa ma descurajez. Pentru preturile pe care le practica, aqua parkul de la Mako este foarte ok, iar noi ne-am distrat de zile mari. Am facut baie toata ziua (eu), am dormit la soare (restul lumii :)))), ne-am dat pe topogan (eu :)))) si ne-am inmuiat oasele in apa termala (mai putin Andrei). Evident ca am mancat langos pentru ca nu poti face o vizita la Mako fara asa ceva, iar Andrei a incercat cocktailurile si s-a declarat perfect multumit.

In ciuda micilor mele nemultumiri, chiar a fost o duminica frumoasa si a facut faptul ca eram stranded in Timisoara mult mai suportabil 😀 (da, stiu, de fapt nu am stat in oras propriu-zis :))))

Voi ce ati facut in weekend?

Pupici!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.