Spoil me rotten

blogu lu andra

Ador sa ma machieze Bianca. E super talentata si tot timpul arat ca o papusa cand termina cu mine. Dar nici un machiaj nu mi-a placut mai mult decat cel de ieri. Cand a terminat si m-am vazut in oglinda, prima mea intrebare a fost Pot sa te iau acasa? :))

Ieri a ales pentru mine un machiaj mai puternic al ochilor, insa totusi natural. Dar a pus accentul si pe buze. Si nu, nu puteti gasi nicaieri culoarea aceasta de ruj pentru ca a combinat 2 culori de creion si 2 culori de rujuri. Deci ieri eram unicat :))).

Pentru ochi a folosit o combinatie de marouri si rosu, iar genele imi arata atat de pronuntat datorita rimelului de la Maybeline care incarca foarte bine.

Acest machiaj este ok si ziua pentru persoanele care se machiaza mai puternic, insa poate fi si un machiaj de seara foarte eficient. Sper ca se observa si conturarea fetei, care ramane un trend in machiaj si sezonul acesta.

Deci fetelor, daca aveti evenimente si vreti sa aratati ca scoase din cutie, nu ezitati si apelati la Bianca Rutoi Makeup. Pentru contact si mai multe machiaje, intrati aici.

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

2 thoughts on “Spoil me rotten

  1. mihaela pojogu says:

    Iti vine minunat! Nu am incercat niciodata sa combin rosu cu maro, nu pe pleoape, insa arata foarte bine. Mi-a atras atentia si bratara, am una, cred ca identica, din Scotia.
    Te pup!
    P.S: te-am adaugat in blogroll-ul meu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.