So the Untold story begins…

blogu lu andra

Abia m-am trezit si pt ca nu m-am obisnuit cu laptopul acesta, e a doua oara cand scriu, so bare with me :)).

Aseara a fost genial! Am gasit gasca perfecta cu care sa imi petrec zilele aici la Cluj. Sunt putin nebuni, selfie addicts, phone addicts si eu, care sunt technologically impared, aveam nevoie de exact asa ceva. Deci Sergiu, multumesc de pe acum pentru poze si filmari.

Untold este… amazing! Cea mai tare experienta. Daca as putea, as repeta-o la nesfarsit. Merita toti banii. Merita oboseala si nebunia. Merita durerile de cap si de spate. Merita orele petrecute la birou.

Aseara a fost… o explozie de energie. Mi-a placut la nebunie cum simteam bassul pana in  stomac. Mi-a placut cum parea ca imi trepideaza pielea. Mi-a placut Lost Frequencies maxim. A fost preferatul meu. Mi-a placut ca Dimitri Vegas si Like Mike au arborat steagul Romaniei. Mi-a placut cum, mii de oameni, scandau la unison Romania. Mi-a placut marea de maini ridicate vazute din tribunele Arenei. Mi-a placut confettiul argintiu ce plutea prin aerul noptii ca 1000 de stelute cazute peste oamenii innebuniti de muzica. Mi-au placut unele tinute extrem de mult. Mi-a placut pana si berea la draft si mi-a placut sa vad Arena luminata de mii de telefoane.

Si asta a fost doar prima seara, varful icebergului si alea alea. Pentru ca sunt o gramada de chestii pe care nici nu am apucat sa le vad inca. Dar stiu, simt, ca experienta aceasta o sa o port cu mine mereu. Si desi sunt super obosita si mi s-a stricat tableta si am o singura pereche de pantaloni lungi pentru ca am refuzat sa cred ca ar putea fi frig :))), nu m-am simtit niciodata mai vie.

Cum vi se pare gasca mea nebuna? Cum vi se pare Untold? Nu mai stati pe ganduri, veniti la Cluj!

blogu lu andra

blogu lu andra

One thought on “So the Untold story begins…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.