Provocări şi cadouri

Decembrie a fost ciudată rău şi abia m-am mobilizat să fac şi eu un amărât de concurs, la care nici măcar nu am reuşit să dau toate premiile. Totuşi, ceva ceva mi-a ieşit şi am primit câteva provocări pentru acest an, pe care sper să le pot duce la bun sfârşit.

Vienela mi-a propus să realizez un tablou care să reprezinte blogul meu. Mi s-a părut o idee super faină, dar şi destul de dificilă, care nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap. Totuşi, sper să o duc la bun sfârşit, termenul limită fiind următoarea noastră aniversare :D. Şi dacă o să reuşesc, o să fie cadoul meu pentru Vienela (dacă îl şi vrea).

Sabrina a venit cu o rugăminte foarte simplă, pe care abia aştept să o îndeplinesc. Ea cerea mai multe poveşti despre Sălaş, pe care şi plănuiam să le spun. Pentru că Sălaşul are foarte multe poveşti, una mai interesantă decât alta şi mi-ar plăcea să le spun pe toate.

Adriana a venit cu o grămadă de idei, care mai de care mai ghiduşe. Astfel, ei i-au trecut prin cap următoarele:

 • să încep o carte – asta am luat în considerare mult timp, dar încă nu mă simt pregătită. Poate nu ştiu încă povestea potrivită 😛
 • scufundări – I wish… şi încă de foarte mult timp, dar nu prea ţine de mine. Totuşi, dacă se va ivi ocazia (fingers crossed :D), o să fiu prima de la rând.
 • să cânt pe scenă – asta nu ştiu ce să zic, un karaoke da, dar mai mult nu prea cred. Dacă e destul, Adriana, let me know :D.
 • să tricotez ceva – să zicem că la capitolul tricotat nu stau tocmai grozav. Aici, singura mea reuşită a fost un fular multicolor :))) şi cum nu prea dau dovadă de aptitudini extraordinare, nu cred că o să urmez o carieră în domeniu :P.
 • să ne vedem live – asta mi-ar plăcea cel mai mult. Poate dacă mă primeşte într-un weekend în vizită la Periam e şi cel mai realizabil sau dacă ne nimerim în acelaşi timp prin judeţul Hunedoara :))).

În materie de cadouri, spre ruşinea mea nici măcar nu am ajuns să le trimit pe cele pe care le-am promis, dar staţi liniştite, nu vreau să mă prindă în stadiul acesta sfârşitul lui ianuarie. Totuşi, trebuie să spun că Sabrinei i-am trimis, într-un fel tabloul :D, brăţările Adrianei sunt puse frumos în cutiuţă, iar pentru Aliceee am Domnişoara Einstei. 

Cu alte cadouri încă am rămas, deci o să mă ocup să le distribui în curând pentru că aşa e frumos :D.

4 thoughts on “Provocări şi cadouri

 1. Vienela says:

  Sigur ca il voi dori, atunci cand va veni vremea. 🙂 Tare sunt curioasa cum alegi sa iti reprezinti blogul. Stau si ma intreb ce as picta eu, daca as fi supusa unei asemena incercari. 🙂
  Provocarile pe care trebuie sa le iei in piept anul acesta par mult mai realiste decat cele pe care mi le-am trasat eu. Iti doresc sa ai putere sa le implinesti!
  Bine ca ma mai tragi de maneca, altfel as ajunge la tine de doua ori pe an. Nu te vad pe fb, nu te vad nici pe alte bloguri… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.