Profetiile de la Celestine

– James Redfield –

Cartea mi-a atras atentia in biblioteca Alexandrei si cand se intampla asta cam plec cu cartile acasa :)))) (stati linistiti pentru ca am inapoiat-o de indata ce am terminat-o de citit).

A fost cartea de legatura dintre 2015 si 2016 si nu cred ca puteam face o alegere mai buna. M-a bruiat putin pentru ca e genul acela de carte din care nu stii cat este adevar si cat fictiune. Adica invataturile din ea mi se par extrem de verosimile (pana la un anumit punct), insa actiune propriu-zisa mi se foarte trasa de par.

Practic, toata cartea incearca sa transmita ideea ca oamenii sunt fiinte energetice si ca toate conflictele apar datorita luptei pentru energie care se desfasoara zilnic intre noi. Pentru ca fiecare individ incearca sa ia cat mai multa energie ca sa se simta cat mai bine si sa creasca (intr-un fel) energetic.

Ceea ce mi-a placut mult a fost ideea ca ar trebui sa gasim energia din alte surse. Aici eu am inteles sa ne gasim fericirea in noi insine, niciodata intr-o singura persoana sau un grup de persoane. Mi-a placut ideea ca ar trebui sa vedem in fiecare zi frumusetea din jurul nostru si de aici sa ne luam puterea. Mi-a placut modul in care este descrisa si explicata interactiunea dintre membrii familiei si cum ar trebui sa fie ea pentru a asigura dezvoltarea optima a copiilor.

Nu stiu cat de mult din cartea asta este poveste si cat adevar, insa va pot asigura ca dupa ce o sa o cititi, daca faceti acest lucru cu inima deschisa, veti observa o schimbare in modul in care vedeti viata. Acuma sa nu credeti ca o sa incepeti sa levitati peste noapte, dar poate ca o sa incepeti cu schimbari mici si, cine stie, in timp, deveniti fiintele superioare de care vorbeste in carte.

Happy reading!

Untold 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.