Povești de weekend

Weekendul acesta a fost Alina la Timișoara. De data asta a venit cu mama Șerica, ceea ce a însemnat puțin extra stres, dar suportabil.

Vineri am fost la film, Breaking dawn – part 2, principalul motiv pentru care a vrut Alina să și vină.

Sâmbătă, în schimb, am ieșit în D’arc și a fost genial. Mi-a plăcut muzica, atmosfera, deși era nebunie… o super îngrămădeală. Dar cred că dintre toate localurile din Unirii, e preferatul meu. Mai bine ascult muzică mai veche decât chestii din alea tehno fără nici o noimă. Și i-a plăcut și Alinei.

Un alt moment drăguț al zilei de sâmbătă a fost dimineața când Andrei mi-a arătat Larva. E un serial de desene animate lansat pe Youtube, cu doi viermi care trăiesc într-un canal și fac tot felul de tâmpenii. De-a dreptul crează dependență. Deși durează numai 2 minute fiecare episod, cred că am văzut vreo 7 episoade în dimineața aia :)). Pur și simplu nu mă puteam dezlipi de comp. Aici puteți vedea episodul meu preferat de până acum :)) =))).

Azi, eram tristă pentru că Alina urma să plece. Și am hotărât să mai facem o ultimă plimbare, când era să murim. Un idiot era să ne calce pe trecerea de pietoni. Cred că Dumnezeu ne-a oprit să nu facem pasul care ne despărțea de mașina lui. Și să nu credeți că suntem noi pietoni din ăia indisciplinați. Eram pe o trecere de pietoni din aia peste 4 benzi. deja trecuserăm de 3 benzi, o mașină chiar oprise ca să trecem, când, de nicăieri, a venit nebunul. Am auzit de-a dreptul mașina accelerând. El vedea că cealaltă mașină era oprită ca să trecem, dar pur și simplu nu i-a păsat. Un pas, atât, m-a despărțit de a fi la spital în seara asta. Încă sunt puțin în stare de șoc. Eu și Alina zici că eram picate din Lună dup-aia. Nici nu puteam vorbi.

În rest, weekendul a fost super. Chiar mi-am încărcat bateriile pentru noua săptămână. Deși va fi săptămână scurtă, pentru că vineri nu muncim :D.

Voi ce povești de weekend aveți?

One thought on “Povești de weekend

  1. Hapi says:

    Nimic deosebit, al meu a avut de lucru pe calc si am stat mai mult in casa, am iesit putin in medina din Casablanca si cam atat
    Un idiot era sa va calce pe trecerea de pietoni? Aici trebuie sa spui rugaciunile cand treci strada, indiferent unde te afli, nu conteaza ca e verde! Si trec odata cu masinile biciclete si motorete asa ca niciunde nu te simti in siguranta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.