Post 25

Ieri a fost o zi… minunată, extraordinară, genială, superbă și tot ce mai puteți gândi în materie de superlative. Am primit cadouri, am primit tort, mi s-a cântat la mulți ani, am dansat și am râs mai mult decât e normal să râdă un om. Toată lumea mă întreba dacă sunt beată :)). Și nu la 5 dimineața când am ajuns, ci pe întreg parcursul zilei.

Știu că sunt oameni pe care îi deprimă zilele de naștere, dar eu nu sunt unul dintre ei. De ziua mea, întotdeauna strălucesc. Mă simt puternică și frumoasă și perfectă. Și nimic absolut nu mi-ar putea strica ziua.

Iar ieri… nu știu cum putea să fie ziua mai bună. Am fost înconjurată de oameni care mă iubeau. Lumea m-a sunat și mi-a scris și s-au gândit la mine. Și la un moment dat am avut o mică strângere de inimă pentru că nu eram sigură că o să vină cine vroiam să vină. Și bineînțeles că a fost o persoană care m-a lăsat baltă, dar nu era nime important, deci nu m-a afectat foarte mult. Din contră, în timp ce râdeam și glumeam și ascultam muzică, singurul gând care mi-a trecut prin minte a fost… combinația asta de oameni e perfectă. Mi-au lipsit Alina și Linda și Marta și Sim, dar în rest… nu mai aveam nevoie de nimeni.

În concluzie… My birthday rocked!!! Și în continuare puteți vedea câteva dintre cadourile mele :D. (Aștept să mai primesc :P)

One thought on “Post 25

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.