Planuri de călătorie

Cred că fiecare dintre  noi își dorește să vadă mai mult sau mai puțin din Pământul nostru. Eu una știu că ador să mă plimb, cât mai mult. Să văd mereu locuri noi. Să fac sute de poze. To go were no Costa has gone before :)).

Bineînțeles că nu pot să mă plâng, pentru că până acum m-am plimbat mai mult decât s-au plimbat alții toată viața lor. Am văzut locuri din Italia, Austria, Germania, Ungaria, Cehia, Bulgaria, Belgia, Franța, Olanda, Serbia, Muntenegru, ca să nu mai zic că am bătut România cam peste tot, mai am doar Maramureșul să-l văd.

Culmea însă, cu toate că am fost în atâtea locuri, încă mai vreau să mă plimb. Vreau să văd mai multe și mai multe: piramidele egiptene și cele incașe, Marele Zid Chinezesc, carnavalul de la Rio, Marele Canion, Londra, Hawai, Danemarca și tot ce mi-ar mai putea da prin cap.

Dacă mami m-ar fi făcut cu Bill Gates, până acum aș fi cheltuit jumate de avere pe călătorii :)). Așa însă trebuie să am răbdare, să economisesc și să nu mă dau bătută :P.

Totuși, trebuie să vă întreb: voi unde v-ați plimba?

2 thoughts on “Planuri de călătorie

  1. Oana says:

    Destinatiile la care visez eu acum sunt regiunea Provence din Franta si Barcelona, Spania. Visez de ceva timp, dar inca nu le-am bifat si pana nu vad minim un camp de lavanda + o turla din Sagrada familia cu ochii mei, nu ma vindec!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.