o zi bună :D

Îmi plac zilele bune, zilele în care seara mă duc la culcare cu zâmbetul pe buze, zilele care poate nu încep așa bine, dar se termină extraordinar… poate din cel mai banal motiv.

Astăzi a fost o zi bună. Dimineața nu arăta promițătoare deloc. Parcă m-am trezit prea devreme. Parcă nu aveam chef de nimic și parcă tema pentru facultă mă apăsa pe creier. Dar m-am mobilizat și am făcut tema, m-am uitat la un film, m-am ocupat și de chestii mai girlie 😛 și dup-aia am mers cu mami să o ajut. Până și vremea a ținut cu mine și s-a făcut un super soare :P.

Credeam că o să mă plictisesc teribil pe post de dj pentru piticei, dar m-am distrat chiar. Erau așa inocenți parcă :)). Și aveau dintre cele mai variate gusturi, singurul pe placul tuturor era dansul pinguinului =)). Numa când îmi ziceau doamna îmi venea să le dau în cap :)).

Am văzut și niște bebeluși gemeni drăguți foc și mi-am recuperat rochița și maieul de la croitoreasă. Până și apa caldă era venită când am ajuns acasă și am putut face un duș omenesc. Un duș chiar happy, cu toate că Andrei mi-a stins becul pentru că mă chinuia talentul și cântam. Zici că eram pe vremea lu’ Ceaușescu :)). Dar nu a contat. Îmi cunosc destul de bine baia să mă descurc pe întuneric. Chiar mă gândeam că de ce nu mi-am aprins o lumânărică :)).

Am mai vorbit cu lumea pe mess, am mai vorbit la telefon :D, iar acum aștept să mi se usuce lacul pe unghiile de la picioare ca să mă pot pune să dorm.

A fost o zi frumoasă. Mi-a plăcut ziua de azi 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.