Noua mea pasiune: cărţile fantasy

Mai nou am o adevărată obsesie pentru cărţile ce au un element de supranatural în ele. Îmi place la nebunie să citesc poveşti cu fantome, strigoi, vârcolaci, vrăjitoare şi orice nu aparţine lumii noastre (ca să zic aşa :D). Partea culmea însă e că toate cărţile de genul acesta apar în serii. Cel puţin cele care mi-au atras mie atenţia sunt cel puţin 2, dacă nu 3 sau mai multe.

Umbra nopţii şi Blestemul lupilor fac parte din trilogia scrisă de Andrea Cremer. Povestea părea destul de promiţătoare, de-asta am decis să citesc prima carte. Apoi am descoperit că are o contianuare, deci am cumpărat şi volumul 2. Însă povestea se termină abia în a 3-a carte, care la noi nici măcar nu s-a publicat. Yep! Având în vedere finalul de la Blestemul lupilor, e foarte frustrant că nu pot citi continuarea, dar aştept, cum am mai aşteptat de atâtea ori :P.

Să vă spun totuşi povestea, nu?

Calla Tor este un Gardian, alfa al lupilor tineri din haita Umbra nopţii. Viaţa ei este atent urmărită de către Păzitori şi destinul i-a fost hotărât încă de la naştere. Datoria ei este de a se uni cu Renier Laroche pentru a conduce împreună o nouă haită. Însă viaţa ei i-a o turnură total neaşteptată când salvează viaţa unui necunoscut pe munte. Atracţia ei faţă de nou-venit este atât de puternică încât ameninţă să îi zguduie lumea din temeli, iar curând Calla trebuie să aleagă între datorie şi propriile sentimente.

Descrierea e făcută vag pentru că nu vreau să dau prea multe detalii şi să vă stric cheful de citit.

Ceea ce pot să vă spun însă e că pe mine m-a disperat la culme Calla. E atât de fraieră şi de nehotărâtă. Parcă îi place să aibă 2 băieţi la picioarele ei. Şi încă nu am înţeles de unde până unde a apărut atracţia ei atât de mare pentru Shay. Adevărul e că nu îmi prea place unde au ajuns lucrurile în volumul 2 din serie, dar sper să se îndrepte situaţia :D. Sunt super curioasă cum o să se termine povestea şi dacă o să devină Calla ceea ce eu aştept de la un alfa: adică puternică şi hotărâtă, nu smiorcăita care e acum :)).

All in all, cărţile sunt ok. Începutul e mai lent, dar acţiunea te prinde repede şi curând ajungi să dai paginile una după alta, curios nevoie mare să vezi unde merge povestea (cel puţin aşa am făcut eu :P).

4 thoughts on “Noua mea pasiune: cărţile fantasy

  1. adizzy says:

    well Andra, nu am citit cartea/povestea, dar poate atractia pentru nenea ala e gen aceasi atractie cum era in Twilight – imprinting sau cum ii ziceau ei 🙂 de ce e asa nehotarata? dupa prea multe Young-Adult Supernatural citite pot zice – toate is asa, nu stiu de ce nu fac un personaj feminin puternic. (PS – ia cartea in engleza )

    • Andra says:

      :))) nu fac nici unii un personaj feminin puternic. parca toate femeile ar fi proaste. si nush de unde sa o iau in engleza, Adriana. oricum mai am multe de citit, deci e timp 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.