Noaptea reducerilor la Mall – nebunie generala

– Review –

13 noiembrie a însemnat noaptea reducerilor la Iulius Mall Timișoara. Reducerile au început la ora 18 și au ținut până la 2 dimineața.

Ca orice român care se respectă, dornic să găsească lucruri bune la prețuri mici, am mers și eu la Mall. Înainte de a exista Mall în Timișoara nu eram așa… pretențioasă când venea vorba de ceea ce îmi cumpăram, dar acum sunt foarte foarte picky. Și îmi place atmosfera din magazinele mai mari, care se respectă. Deci îmi place la maxim la Mall :D.

Din păcate reducerile nu au fost chiar asa mega giga cum se anunțau. Unele magazine nu aveau reduceri deloc. Iar la majoritatea era așa, un 10% care nu te ajuta cu prea mult. Dintre magazinele în care am fost eu, cea mai mare reducere era în Leonardo unde toate produsele, indiferent dacă erau sau nu în promoție, aveau reducere de 30%.

Partea bună a fost că s-au primit și vouchere cadou pentru cumpărăturile mai substanțiale.

Oamenii erau lumea și pământul. În unele magazine nici nu te puteai mișca. Iar la film nu cred că a mai fost așa de plin de la noaptea reducerilor de anul trecut. Oamenii se plimbau de colo-colo cu o grămadă de plase, iar la ghișeurile Info era îmbulzeală continuă. Cozile la case erau de câte 6-7 persoane în magazinele cele mai aglomerate.

S-au făcut și o grămadă de concursuri, cu premii mai mari sau mai mici. S-a oferit și un mare premiu, dar habar nu am care a fost acesta :D.

All in all, a fost destul de ok pentru că mi-am cumpărat pantaloni și m-am mai plimbat cu Alina :D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.