Must see: Spitalu’ 9

Corina s-a chinuit o grămadă să mă convingă să merg la „nush ce spectacol de comedie”. Care, își dădea ea cu presupusul, „o să fie tare”. La început am fost foarte sceptică. Adică nu mai auzisem de Spitalu’ 9 și mă gândeam că cine știe ce ciudați or fi, mai ales că veneau să facă spectacol la Hațeg. Plus că eu vedeam stand-up comedy ca ceva gen Seinfeld :D. Totuși, am zis bine, hai. Ce puteam să pierd?

Când a început spectacolul mă gândeam că o să fie cine știe ce prostie și mă rugam doar să nu fiu irosit banii pe bilet, mai ales că o luasem și pe Alina cu mine. Din fericire, nu a fost cazul. De la început până la sfârșit am râs ținându-mă de burtă. Băieții au fost ceva mai slobozi la gură, dar nu la modul extraordinar de vulgar. Totul a fost foarte foarte amuzant, chiar dacă unul dintre momente a fost mai… misogin așa.

Dacă ar fi să fac totuși o diferențiere, pot spune că cel mai mult mi-au placut parodiile. Dar oricum aș lua-o showul a fost foarte tare. Atât de tare încât, dacă ar mai fi fost unu exact după, mai stăteam și la acela.

Nush când o să mai am ocazia să-i văd pe băieții de la Spitalu 9, dar sper să se mai întâmple. Ei sunt acum în turneu și dacă aveți ocazia să mergeți să-i vedeți, nu o ratați. Din suflet vă recomand Spitalu’ 9.

2 thoughts on “Must see: Spitalu’ 9

  1. miki says:

    da, sunt extraordinari baietii. din cate stiu, saptamana viitoare vin si la noi la sibiu. abia astept. i am mai vazut de 2 ori pana acum aici. mereu spectacol nou. mereu ceva tare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.