Micul print

– Filmul – 

Eu am citit cartea acum ceva timp si cred ca toata lumea a auzit de ea. Evident ca atunci cand am auzit ca o sa se faca un film am vrut sa-l vad si, cu toate ca am avut unele retineri pentru ca era dublat, am facut cea mai buna alegere.

Mie mi-a placut foarte mult. A fost emotionant si cu totul altceva decat ma asteptam eu. M-a pus pe ganduri, cum ar trebui sa faca orice film bun si poate mi-a deschis putin ochii. Doamne fereste sa ajung si eu ca aia de pe Planeta Oamenilor Mari.

Daca va asteptati la o ecranizare a povestii clasice, mai bine nu mergeti. Daca va asteptati la o ecranizare a modului in care povestea influenteaza vietile oamenilor, puteti merge linistiti pentru ca exact asta veti primi.

Povestea?

Ecranizarea spune povestea unei lumi supra eficiente, a unei fetite cu un plan de viata si a unui aviator. Dar mai ales, spune povestea unei prietenii si a unei treziri la viata. Si mai ales, te face sa iti doresti sa recitesti cartea.

Mi-a placut grafica. Mi-a placut ca au fost folosite si o parte din desenele originale din carte (adica aceeasi grafica, diferita de restul filmului). M-a ingrozit lumea in care traiau. Mi-a placut batranul si vulpea si m-am regasit in fetita. Si eu caut de multe ori sa inteleg lucrurile, in loc sa accept minunea care se intampla si sa ma bucur de ea. Poate ar trebui sa fiu mai putin sceptica si ceva mai deschisa spre visare (mami nu o sa fie de acord cu asta, mai ales azi :))))

Ideea este ca e o animatie minunata care trebuie vazuta. So enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.