Manifestul calatorului

Am incercat sa fac un plan de postari pentru urmatoarea perioada si lista lunga a fost compusa in special din locurile minunate pe care le-am vazut in concediu si ceea ce am citit. Si atunci, normal, mi-am pus intrebarea: Oare cititorii mei sunt interesati de toate astea?

Evident, ati putea spune. Cui nu ii place sa citeasca despre locurile minunate pe care lumea asta le are de oferit? Ba mai mult, cui nu ii place sa calatoreasca? Ei bine, sper ca nu va dezamagesc atunci cand va spun ca exista si astfel de oameni. Sunt sigura ca si voi cunoasteti cel putin o persoana care prefera sa isi petreaca weekendul in comfortul propriei case, nu plecand hai-hui cine stie pe unde. Eu as putea sa va spun cel putin un nume, in mod clar.

Ceea ce nu stiu acei oameni este ca pierd foarte mult pentru ca orice calatorie iti deschide mintea intr-o maniera greu de descris in cuvinte. Iar sentimentele si lectiile pe care le traiesti raman cu tine toata viata.

Deci hai sa facem un manifest al calatorului. Ceva care sa ne inspire si sa ii inspire si pe cei care se urnesc mai greu. Eu o sa incep si va rog pe voi sa continuati in comentarii.

Here goes!

Eu sunt calatorul si iubirea mea este drumul.

Eu sunt vantul ce bate peste crestele muntilor si soarele ce rasare din mare.

Eu sunt frunza ce pluteste toamna din copacul singuratic aflat in mijlocul pajistii.

Eu sunt zumzetul orasului si linistea padurii.

Eu sunt calatorul si strabat pamantul precum pasarile cerului. 

Nimic nu ma poate tine pe loc.

Nimic nu imi frange aripile.

Eu sunt calatorul si port in suflet necunoscutul!

Acesta este manifestul meu. Sunt sigura ca mai aveti si voi cate ceva de adaugat, deci va rog sa nu va sfiiti. Si sper ca va place drumul destul de orientat spre calatorii pe care il ia blogul. Pentru ca pe mine ma incanta maxim.

long prom dress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.