Living la vida Facebook

Cu vreo saptamana în urmă am văzut un episod super tare din South Park la care îi zicea… You have 0 friends (more or less :P) pe site-ul lor oficial, www.allsp.com (episodul e din ultimul sezon, dar nu știu exact care. îl găsiți voi oricum).

Revenind la episod, m-a distrat la culme cât de disperați erau Cartman și Kyle cu facebookul și cu ferma din facebook și din alea. Asta până zilele astea când am realizat cât de disperată sunt și eu cu facebook-ul și cu jocurile de pe facebook (și nu numai eu). Deja de 3 ori mi s-a întâmplat să ajung să vorbesc cu prietenele mele pe mess despre farmville sau cafe world. Nu mi-a venit să cred. Deja mă vedeam zombi la calculator.

Și dup-aia mi-am analizat rutina din fiecare dimineață numai pentru a realiza că am ajuns ca iepurele alinei. Nici nu mă trezesc bine, că imediat deschid compu și încep să navighez. Îmi mai pornesc și messu. Până verific toate site-urile zilnice, trece lejer 1 oră, uneori chiar 2. Depinde cât de multe am de făcut în farmville :P. Și mi se pare perfect normal (nu acum, când fac analiza, ci dimineața).

Știu, sunt bolnavă! Norocul meu că mă tratez :D… sau mă tratează realitatea, e greu de spus. Bine că mai trebuie să mai merg și la școală. Bine că am și prietene pe care să le vizitez. Bine că o mai ajut pe mam cu școala. Bine că facem tae bo. Bine că e cald și mă mai pot plimba. Bine că mai am de făcut și diferite treburi de natură casnică. Bine că mai vine Alina la Timișoara. Și mulțumesc lui Dumnezeu că mai plec eu la Sălaș… sau în alte părți în delegație :P.

Dacă nu ar fi toate astea, probabil aș muri și eu lângă laptop, adunând ouă de la găinile din farmville :)). Sper doar să nu mă tragă și pe mine compu în el, că îmi prea place lumea reală :P.

Totuși, dacă există ceva ce-mi place la net (si care nu mi se pare dăunător pentru că-mi oferă muzică), acela e youtube. Ultima mea obsesie, de când cu Alice… melodia lui Avril:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rZb8CnUzUOc&feature=fvst[/youtube]

3 thoughts on “Living la vida Facebook

  1. ciresica says:

    nu inteleg de ce or pus-o pe Avril sa cante melodia asta din Alice…chiar nu i se potriveste deloc. Si stai linistita, altii se afla in situatii si mai grave de dependenta de Facebook, am citit pe net povesti…destule:D

  2. Oana says:

    Andra, si eu pierd o gramada de timp pe feisbuc, partea buna ii ca nu joc farmville sau altele ca am fost avetizata :)) (nici nu cred ca as avea timp de altfel), dar fac o gramada de quizuri stupide, care, dupa cum iti poti sa seama singura nu ma ajuta la absolut nimic in viata :))).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.