I ♥ Timisoara in december

Aseara am ajuns pentru prima data in Centru de cand s-au deschis casutele. Am mers cu un scop foarte clar, sa cumpar cu intarziere 2 bete de Mos Nicolae.

Totusi, cand am ajuns intre toate casutele alea, cand am vazut scena nasterii Domnului, parca mi-a fost mai clar ca niciodata: vine Craciunul. Cred ca in momentul de fata se gaseste absolut orice in Centru, de la mancare la nimicuri si o gramada de caciuli. Orice persoana cu un minim de talent si un PFA valabil a venit sa-si expuna munca, in speranta ca va fi apreciata si cumparata pana la urma.

In fata Operei este pozitionata din nou poarta de castel si omul de zapada urias. Cred ca singurul lucru care lipseste ar fi o sanie uriasa a lui Mos Craciun. Dar ceea ce mi-a placut cel mai mult si care nu era anii trecuti, e Atelierul lui Mos Craciun. Aici oricine poate veni si, dupa ce cumpara un obiect de ceramica primeste cele necesare pentru a-l picta dupa propriile preferinte. Si gasesti de toate aici: globuri, clopotei mai mici sau mai mari, diverse figurine, ghivece pentru flori, orice. E absolut genial si clar o sa merg si eu sa realizez cateva cadouri originale.

Ne vedem prin Centru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.