I love my smart-phone :D

Am auzit de multe ori lumea spunând că oamenii își iau smart-phone-uri de fițe. Că doar ce nevoie poți să ai de un smart-phone.

Sincer vă spun că eu l-am luat pe al meu în primul rând pentru că era roz :D. Mi l-am și dorit extrem de mult, încă de când l-am văzut, dar nu am prea apelat la… smartul lui :)). Mai stăteam eu pe net la Sălaș sau la școală când mă plictiseam, însă până azi nu mi-am dat seama cât de util poate fi.

Azi eram în Unirii, căutam o agenție de turism, căreia nu am avut bunul simț să-i memorez numele :D. Și în timp ce efectiv rătăceam fără o țintă precisă mi s-a aprins beculețul: pot căuta din nou pe net, că doar aveam cum :P. După 5 minute de căutări, îndrumată de telefonelul meu deştept: ta-dam! eram în fața agenției.

Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că într-adevăr mi-am cheltuit banii cu cap când m-am hotărât să-mi iau un smart-phone :D.

One thought on “I love my smart-phone :D

  1. Oana says:

    Eu inca nu am ajuns sa imi doresc smart phone, o fi ceva in neregula cu mine. Eu merg pe principiul ca vreau sa vorbesc la el si atat :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.