Hello, September!

blogu lu Andra

Da, stiu, a cam inceput de ceva vreme septembrie, dar am avut atat de multe povesti de spun incat nu am apucat sa intampin cum se cuvine toamna.

De fapt ce ar fi de intampinat? Eu chiar nu ma bucur ca vine toamna. Inca din copilarie priveam acest anotimp cu dusmanie pentru ca el insemna adio, vacanta! Adio, Salas! Adio bai in Strei/baraj/mare! Pentru mine toamna insemna intoarcerea la realitate, la mohorata Timisoara, la responsabilitatile mele.

Poate ca timpul a trecut si acum petrec mult mai mult timp in Timisoara chiar si vara, dar sentimentele mele au ramas cam aceleasi. Pentru ca, mai ales vara asta, am avut o gramada de activitati, am participat la multe festivaluri, am fost in multe excursii si chiar a fost ca si cand as fi fost iar in vacanta :)))). Deci acum, cu doar 3 zile de concediu ramase, trebuie sa ma mai potolesc si sa gasesc activitati diverse in Timisoara sau maxim la Hateg, nu in Kilimanjaro :(.

Drept urmare, am inceput sa prospectez Facebookul pentru a vedea ce se mai intampla in oras in aceasta perioada. Asa am dat peste o serie de conferinte filosofice organizate de asociatia Noua Acropola. Astazi am fost la prima, ce avea ca tema Japonia si am ascultat chestii destul de interesante, desi la un moment dat am inceput sa ma intreb de ce nu spune tipul nimic despre gheise. Pana la urma, dupa ce l-am intrebat direct, am inteles ca tot discursul lui era construit, de fapt, pe tema samuraiului si viata acestuia.

Partea buna este ca nu trebuie sa mai particip la tot felul de chestii de una sigura. Avantaj grownup Andra.

Voi ce planuri mai aveti?

Pupici!

P.S. Daca ajungeti la Ambasada trebuie sa incercati produsele de cofetarie si patiserie.

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.