Hello, my name is Friday!

M-am gândit mult dacă să mai adaug sau nu blogului și am zis că totuși e mai bine așa.

Welcome to Andra’s fashion Friday!

Și ca să încep cu dreptul rubrica de fashion, am zis să îmbin utilul cu plăcutul și să vă arăt ce am purtat weekendul trecut la București, ce am mai văzut, dar și cu cine am petrecut timpul.

Despre prima mea zi la București puteți citi totul aici. Despre ceea ce am purtat o să vă spun în continuare în detaliu:

Eu sunt o persoană extrem de comodă, deci aleg de fiecare dată haine cât mai casual. Știam că o să mă plimb mult și că am nevoie de ceva cât mai lejer, așa că am mers la sigur cu o pereche de jeanși pe care îi iubesc, achiziționați de la un outlet din Timișoara și care îmi plac la nebuni pentru că arată super bine chiar dacă îi îndoi. Tricoul meu este de la C&A și este special pentru zilele de vineri. De când îl am l-am purtat doar vinerea și chiar nu mă gândesc să îl port în altă zi. Cât despre încălțăminte, am mers la sigur cu ultima mea achiziție de la U-man, o pereche de skateri roz de la Osiris.

Nu mi-a luat mult nici să îmi aleg accesoriile. Am luat ghiozdanul pentru că știam că o să car multe cu mine (al meu e nameless, dar acum găsiți ghiozdane peste tot, Meli Melo și C&A fiind doar câteva dintre magazinele care îmi vin acum în minte). De ceasul meu Daniel Klein nu mă mai despart de când l-am primit de la Andrei, iar restul accesoriile o să vi le spun cu altă ocazie pentru că acum nu le-am făcut nici o poză suficient de bună.

 

comiccon 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.