Hello, 2017!

2017

Stiu ca este deja 3 ianuarie 2017 si ca bloggerii seriosi deja au postat reviewuri de an si wishlisturi si toate cele. Dar eu am fost in vacanta. Am fost acasa la mine, cu toti ai mei. Am fost in lumea mea, iar scurta incursiune la Timisoara dintre Craciun si Anul Nou nu se pune la socoteala.

De ce?

  1. Pentru ca a trecut atat de repede incat nici nu mi-am dat seama cand s-a intamplat
  2. Pentru ca eram atat de depresiva cat am fost aici incat nici nu aveam cum sa stau in casa, ce sa mai vorbesc de inspiratie pentru scris :)))

Dar acum a venit momentul sa ma mobilizez. Nu o sa va spun ca am avut un Craciun absolut minunat pentru ca sunt sigura ca ati vazut asta daca urmariti pagina de Facebook a blogului (like daca nu ati facut-o deja). Am avut parte de momente extraordinare in familie. Am primit cele mai frumoase cadouri. Nu puteam visa la mai mult. I-am facut o surpriza minunata bunicii mele. Si am ajuns sa imi revad prietenele dupa cateva luni bune.

E ciudat cum in 3-4 zile pe care le avem de sarbatori ne straduim sa ingramadim toti oamenii dragi intr-un program extrem de limitat. Si cum nu obosim de la atatea plimbari, povesti si mancare. Dar acesta este farmecul Craciunului, pana la urma: aduce oamenii impreuna.

Acum ca am terminat cu preludiul, sa trecem la felul principal.

Ce-mi doresc de la 2017?

Nu pot spune ca imi doresc lucruri extraordinare de la 2017. In principiu, cam ce vrea orice tanar blogger: recunoastere. Cam tot ce vrea orice tanar aventurier: calatorii. Si cam tot ce vrea orice tanara fata: love ever after. V-au dat 3 lacrimi? Si mie :))). Mi se trage de la concediul prelungit al lui Flavius :D.

Deci, serios vorbind, de la 2017 nu am nici un fel de asteptari, in schimb am foarte multe de la mine. Sa zicem ca exista cateva domenii in care mi-ar placea sa excelez anul acesta, dar nu o sa vi le dezvalui acum. Evident ca am si cateva planuri pentru blog. Si la partea cu calatoriile eram foarte serioasa. Imi doresc mult de tot sa calatoresc in fiecare luna a lui 2017 undeva pentru ca anul care tocmai a trecut am sarit 2 luni. Asta pentru ca drumul pana la Salas nu il punem la socoteala. That is just the long way home.

Vreau sa incerc tot felul de chestii noi anul acesta. De la mancaruri la box. Tata ar spune ca mai putine mancaruri si mai mult box, dar anul acesta nu mai ascult de nimeni :))).

Si daca totul merge conform planului, cine stie, poate 2018 ma prinde doamna :D. Dar asta nu mai depinde doar de mine (Flavius, no pressure :))) :*).

Desert

Iar acum in incheiere, cateva imagini de la sarbatori. Pentru ca stiti ca sunt photoaddict ;;).

2017
Sarbatorile incep in pitzarai
2017
A friendship as old as time
2017
Anul acesta am sarbatorit Craciunul in straie populare
2017
Every moment spent with someone you love is as precious as the new year
2017
The year may change, but we still have time for a selfie
Intampinand anul nou cu lumina

Cam asta e. Promit ca anul acesta fac ceva si cu pozele, dar ce vina am eu ca sunt BFF cu Iphoneul si imi e alaturi de fiecare data cand trebuie sa fac o poza?

Pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.