Ghost Rider: Spirit of Vengence

Cred că acesta a fost unul dintre cele mai proaste filme pe care l-am văzut în ultimii ani și clar cei mai prost cheltuiți bani (pentru că am ascultat de Andrei și am mers la cinema să-l vedem). Nici nu e de mirare că Nicholas Cage a primit Zmeura de Aur pentru interpretarea sa. Singura parte bună a fost că, fiind filmat în România am putut vedea o grămadă de locuri pe care le cunoșteam :)) =)).

Noi am mers la Ghost Rider 2 pentru că am văzut primul film și chiar ne-a plăcut foarte mult. Am zis că e absolut necesar să vedem continuarea.

Să vă povestesc despre ce e filmul :D. Johny Blaze (Nicholas Cage), care în primul film semnează un pact cu diavolul devine Ghost Rider, fuge din America în Europa de Est (nu ni se spune unde, dar vă spun eu: România :P) pentru a-l ține sub control pe Ghost Rider care vroia să mănânce sufletele la câta oameni îi treceau prin față. Apoi, întâlnește un preot francez bețiv care-i zice că dacă îi aduce copilul Diavolului, pentru a opri nush ce profeție, îl poate scăpa de Rider.

Se pune el pe treabă. Găsește copilul, îl aduce la sanctuar și scapă de Rider, iar de aici lucrurile se complică. Dacă vreți vă spun și finalul, dar poate sunt totuși unii dintre voi care chiar vor să vadă ei singuri filmul.

După cum v-am spus, mare parte din acțiune se petrece în țara noastră, precum și la vecinii bulgari, iar la sfârșit, la turci. Joacă în film ceva actori români, dar e una, o infirmieră, care joacă atât de prost în cele 2 minute cât apare, că îți rămâne pe retină :)). Cât despre Nicholas Cage, deja v-am spus. Nu știu cât de mult a fost vina lui (pentru că am mai văzut filme cu Nicholas Cage and he didn’t suck) sau cât a scenariștilor. Ideea e că au încercat să facă personajul să pară așa… tormented and serious, but still funny… și nu le-a prea ieșit deloc. Niște glume răsuflate pe el, de te apucau durerile de cap.

Clar nu o să mă mai uit și a doua oară la filmul acesta, dar pentru o dată merge văzut… dacă faci abstracție de Nicholas Cage care e personajul principal :)) =)).

Poza e luată de aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.