Gasca de duminică

blogu lu andra

A fost odată ca niciodată o fată singuratică ce prefera să aibă prieteni puțini și cărți multe. Apoi l-a cunoscut pe Făt-Frumos, în jurul ei s-au strâns piticii și au trăit fericiți, mâncând pizza și jucând popice, până la adânci bătrânețe :D.

:)))

Lăsând basmele, să știți că eu am fost genul acela de fată care prefera să aibă o prietenă și bună. Nu am înțeles conceptul de gașcă, dar nici pe cel de iubit. Consideram că mi-e foarte bine de una singură, fără să depind de nimeni.

Însă duminică seara, în timp ce Alina se ciondrănea cu Gabi, Corina își trăgea nasul, îl așteptam pe Ciprian cu masa pusă și Flavius mă ținea de mână, iar în aer plutea mirosul de pizza, am avut așa o revelație și un sentiment de împlinire care mi-a plăcut la nebunie. Mi-a plăcut să am mulți oameni în jur. Mi-a plăcut că nu am plecat acasă, ci la bowling (chiar dacă sunt sub orice critică la acest joc :))))). Mi-a plăcut cum vorbeam toți unii peste alții la un moment dat.

Și nu știu dacă toate acestea vin de la faptul că sunt îndrăgostită sau am început să nu mai fiu o sălbatică, dar sunt niște schimbări extrem de binevenite.

Voi ce ați făcut în weekend?

Pupici!

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

blogu lu andra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.