Emisiuni și seriale românești

Nu vă temeți, nu fac inventarul, dar vreau să vă povestesc despre chestii interesante, realizate de români, care v-ar putea trezii interesul și determina să butonați telecomanda până pe PRO TV

Pe primul loc pentru mine forever este Apropo TV. Ador emisiunea asta și îl ador pe Andi Moisescu. Dacă nu ați văzut niciodată un Apropo TV, nu am cuvinte. De ce-mi place mie? În primul rând pentru că e funny și în al doilea rând pentru că abordează o grămadă de subiecte. Nu face doar mișto de cât de horror e România, ci prezintă și trupe noi, ce mai e de văzut la cinema sau prin teatru, ce concerte sunt de văzut și, nu în ultimul rând, analizează reclamele ce ne bombardează zilnic. Deci, duminică pe la 12:45 (more or less), nu ratați Apropo TV. Nu o să vă pară rău!

 Toamna asta e imposibil să nu fiți auzit de     Tanti Florica. E un nou sitcom, scos de  PRO TV, cu Florin Călinescu în rol de femeie. Să nu credeți că am așteptat cu sufletul la gură să înceapă sau din alea. Chiar am plecat de la ideea Ce e cu porcăria asta? Nu mai au ăștia nimic bun de făcut? și eram hotărâtă să nu mă uit. Dar într-o seară nici nu mai știu cum am nimerit când o dădeau în reluare. Și am râs ținându-mă de burtă. Florin Călinescu nu e normal. Dar să vă lămuresc despre ce e vorba:

Tanti Florica e un fel de Hitler al familiei. Își conduce cu o mână de fier cei 4 copii, socrul și rudele prin alianță. E sarcastică, răutăcioasă și super slobodă la gură. Văduvă fiind, tanti Florica înfruntă viața cu fruntea sus, bătând mereu din gură, dar având grijă să iasă întotdeauna lucrurile așa cum vrea ea.

Deci, dacă vreți să râdeți ținându-vă de burtă, nu o ratați pe Tanti Florica în fiecare miercuri la 21:30

În materie de concursuri, singurul la care mă uit e Vocea României. Nu pot oferi o explicație exactă pentru care mă uit la ea, cert e că îmi place atmosfera, îmi plac participanții, îmi place și juriul, plus că Moni m-a asigurat că X Factor e nimic pe lângă Vocea României. Dacă sunteți curioși să vedeți pe cine mai descoperă Smiley, Moga, Loredana și Brenciu, îi găsiți marți de la 20:15.

 Și, last but not least, România, te iubesc! Emisiunea asta îmi place pentru că prezintă tot felul de subiecte super interesante. Chiar aseară am văzut reluarea de duminică, despre litoralul românesc în vara lui 2012. Emisiunea e foarte tare pentru că prezintă anchete de fapt, cu tot felul de puncte de vedere, cu bune și rele, foarte obiectiv clar. Așa am văzut cum a fost falimentat Aro sau cum am ajuns o țară vândută la fier vechi. Cred că dintre toate emisiunile la care eu mă uit, aceasta e cea mai matură, dar nu-mi pare rău că o urmăresc. Dacă v-am trezit interesul, emisiunea e difuzată în fiecare duminică la 18.00

Dacă vă așteptați să vedeți pe aici Noră pentru mama sau Mireasă pentru fiul meu, îmi pare rău că v-am înșelat așteptările. De ce sunt emisiunile mele preferate pe PRO, habar nu am :)). Așa s-a nimerit :P. Vizionare plăcută!

(Pentru sursa pozelor apăsați pe ele :P)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.