Echilibru

Vă spuneam într-un post anterior despre karma și încă mai cred că dacă faci lucruri bune, ți se întâmplă lucruri bune, dar am mai observat și altceva.

Poate o să ziceți că sunt eu paranoia, dar ori de câte ori sunt prea high de fericire, viața are grijă să-mi tragă un șut zdravăn, ca să revin cu picioarele pe pământ. Nu care cumva să zbor prea sus și să mă pierd.

Ori de câte ori am o zi super bună sau sunt foarte fericită, ceva se întâmplă și ajung la polul opus. De cele mai multe ori se termină cu mine plângând și/sau certându-mă cu cineva. Și nu e excepție de la regulă. E un tipar bine stabilit chiar.

Poate asta e legea vieții. Poate pur și simplu nu e corect să fii foarte fericit în condițiile în care alții suferă și atunci trebe să suferi și tu. Sau poate așa trebuie să fie viața, un roller-coaster continuu, plin de suișuri și coborâșuri, cu cât mai spectaculoare, cu atât mai bine.

Voi ce credeți?

(pt sursa pozei știți ce să faceți :P)

One thought on “Echilibru

  1. Hapi. River_woman says:

    Eu chiar cred in legile karmice. Si stiintific- orice actiune implica reactiune si orice lucru bun are un opus – adica unul rau.
    Ai ilustrat perfect viata noastra -o balanta. In functie de aptitudini reusim totusi sa ne pastram in echilibru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.